evet arkadaşlar bu devirde sizce hangisi daha karlı size birisi dese gel sana 700 lira para vercem bu mesleğini öğren 2 sene sonrada usta olcaksın deseler siz hangisini seçersiniz üniversite okumayı mı meslek öğrenmeyi mi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
valla ben iletişim meslek lisesine gittim yazılı basın muhabirliği ve sayfa sekreterliği bölümünden mezun oldum bu sene. son sene staj yaptığım gazetede bu sene kadrolu olarak işe girdim. bu sene üni ye başlıyorum 2-3 sene gazetede çalışırım sonra okuduğum bölümle ilgili işlere yönelirim.
birde meslek liseleri (bana göre) ayrılıyor. gidip tornacı olanla gazetecilik veya radyo tv mezunu adam aynı değil bence. o yüzden meslek lisesini ona göre seçmek lazım. işinde en iyisi bile olsan bi tornacı vs ne kadar kazanabilir ki? he diceksin ki usta falan olanlar 3-5 bin tl kazanıyor falan diye ama o ustanın yerine geçmek kolay değil hem onun gitmesi lazım hemde senin ondan iyi olman lazım. + sen usta olana kadar 30'una gelirsin en erken. ee çoluk çocuk napıcak 1-2 bin lira maaşla? en iyisi kendini geliştirebileceğin ve başarılı olabileceğin bir bölümde okumak. üniversite mezunu olarak iş aramak.
bakhele kartal. konu ile alakası yok da imzandaki hürriyeti gördüm. normal de gs-fb derbilerinde hürriyetin sitesi ayrı bir sayfa açıp haber felan yapardı.şimdi anasayfada bırak sayfayı haber bile yok?
baktım hocam gs-fb derbilerinde mi yoksa gs veya fb nin oynadığı derbilerde mi demek istedin? eğer gs-fb derbisi dediysen bugün gs-bjk maçı var ama gs-bjk maçına göre söylediysen şimdilik sadece bu haber var (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21305257.asp ) alex olayları daha çok okunuyor doğal olarak. birde maç 21:45 te olduğu için maç saatlerine doğru anasayfada manşetlere koyarız maçla ilgili haberi şikayetiniz veya bir isteğiniz olursa pm atmanız yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicnouma -- 26 Ağustos 2012; 17:57:16 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.