Bisikletçileri dolasirken rastgeldim ve oldukça ilgimi çekti özellikleri de çok iyi fakat sonuçta ümit olunca insan korkmuyor değil.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
özelliklerine baktım. bisikletin görüntüsü çok güzel gözüküyor. özellikle kadroyu arka tarafa bağlarken hiç değişme olmaması dümdüz gitmesi. bence alınabilir bisiklet. herkes ümit bisikleti kötülüyor fakat her modelde geçerli değildir. sonuçta bizim malımız.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >