kesinlikle haklısınız hocam işte arkadaş tıpa sallayacak ya ve buradan sallamaya çalışıyor ve sanki işsiz bırakmaya başladı gibisinden algı oluşturuyor
Öncelikle alan kozmetikle ve estetikle çok işli dışlı ek iş imkanları deli gibi çok.
Örneğin şu an dolguyu 6000'e botoksu 4000 liraya yapan arkadaşlar tanıyorum ki bunlardan biri daha yeni mezun diğeri hali hazırda kıdemli asistan, asistan haftada 1-2 hastaya yaparken, yeni mezun arkadaş Haftada 5-6 hastaya yapıyor ve genelde dolgu ile botoksu aynı anda yapıyorlar, hesabı sizde, bu yeni mezun arkadaşın zorunlusu 1.5 yıl bittiği an istifa edecek.
Bir de bu işlemi yaptığınız kesimin sosyokültürel düzeyi yüksek bu yüzden her anlamda tatmin yaşıyorsunuz. Hasta mutlu, hekim mutlu, herkes mutlu.
Ayrıca asistanlığı nötr bir bölüm hoca mobbingi yoğun olarak var ancak nöbetiniz yok, bana göre tek sıkıntısı mesleki tatmindi ancak dediğim gibi işin o medikal estetik kısmı mesleki kısmını arkadaşlar sayesinde tecrübe ettim o kısım gerçekten doyuma da ulaştırıyor.
İşte bu yüzden 2 yıllık zorunlu hizmetten sonra devlette kalan çok göremezseniz o yüzden devlette dermatolog bulmak çok zordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Ankaratıplı