Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
687
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ulaş'ça Gezi Notları...
R
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar...

Uzun zamandır bi' blog açma niyetindeydim. Ama nedendir bilinmez özellikle seyahat tecrübelerimi internet ortamında aktarmak yerine kendi kendime bilgisayarımda derleme kararı aldım.

Sonra sağa sola giderken ne kadar araştırma yaptığımı ve bunun bazen ne kadar yorucu olabileceğini farkettiğim için yazdıklarımı insanlarla paylaşmak istedim (keşke blog yazsaymışım). :)

İşte Ulaş'ça böyle bi' şey...

Henüz notlarımı derlemeye yeni başladığım için şu anda sadece Viyana notları ile İtalya'ya kısa bir giriş var.

Zaman zaman güncelledikçe buradan gerekli eklemeyi yaparım.

İlerleyen günlerde Barcelona, Madrid, Toledo, Zaragoza, Valencia, Lisbon, Amsterdam, Roma, Floransa, Napoli, Verona, Padova, Milano, Venedik, Brussels, Brugge, Paris, Nice, Monaco, Frankfurt, Belgrade, Zagreb... gibi pek çok şehirle ilgili deneyimlerimi paylaşmayı düşünüyorum.

Umarım birilerinin işine yarar...

PDF formatında indirmek için:
http://yadi.sk/d/Z_6CFyhy1Vp5i

(Güncelleme Tarihi: 28.12.2012)


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulascan -- 28 Aralık 2012; 22:38:10 >

A
13 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ederim. Benim işime yaradı umarım daha birçok kişininde işine yarar. Sizden Stockholm hakkında bilgi rica ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Teşekkür ederim. Benim işime yaradı umarım daha birçok kişininde işine yarar. Sizden Stockholm hakkında bilgi rica ediyorum.

Stockholm henüz ziyaret etmediğim bi' yer :) Ama bu yaz planlarımızda direkten döndü. Sırasıyla, elimden geldiğince çabuk güncellemeyi düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Az önce daha güncel versiyonunu yükledim, ilk mesajdaki link yenilendi...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulascan -- 28 Aralık 2012; 22:39:04 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Teğmen

Özel mesaj gönderdim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.