Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1208
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ukrayna-Odessa Seyahat
F
11 yıl (232 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Odessada okuyorum. Odessa Devlet İnşaat ve Mimarlık Akademisinde Mimarlık bölümünde öğrenciyim. Burdaki gelen Türk insanlarımızı dinledik ve turist rehberliğinin pahalı oldugunu anladık. Sonra düşündümki ben niye yapamayayım? Ufak bir arabamız var bizde bir yerden başlayalım dedik. Havalimanına Türk misafirlerimizi almaya gidiyoruz,gezdiriyoruz kısacası misafirler ne isterse. Eğerki Odessa'ya gelecek olursanız sizden haber bekliyoruz. Şehri anlatmama gerek var mı bilmiyorum ama namı yeter diye tahmin ediyorum :) +38 093 296 9043 telefon numaram whatsapp, viber,tango ücretsiz ulaşabilirsiniz.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
11 yıl (82 mesaj)
Çavuş

herkes forumlarda rehberlik hizmeti sunmaya çalişiyor ama kimseden de kendi rehberlik konularında bir açıklama da görmedim,
ben misal ukraynaya gideceksem zaten onceden bir araştırma yapıp oyle giderim ben senin rehberliğini seçersem avantajları neler olur.biraz kendi işini pazarlamayı bilmiyorsunuz sanırım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl (3658 mesaj)
Binbaşı

taksi max. 15 liraya istediğin yere götürüyor zati. rekabet edebilecek misin bu fiyatlarla?



S
11 yıl (33 mesaj)
Er

Kardeşim umarım beğenmişsindir yorumlarını ve odessa fotoğraflarını bekliyoruz Bende yıllardır odessa ya gidiyorum. Gerçekten ikinci evim oldu. Odessa daki üniversiteler hakında pek bir bilgim yok özellikle denklik sistemleri hakkında forumumuzu bilgilendirebilir misin ?



S
11 yıl (33 mesaj)
Er

2 yıldır odessaya gidiyorum hiç 15 tl ye biryere gitmedim maksimum 8 tl verdim :D



D
10 yıl (22819 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: omeray07

Ukrayna'nın Odessa şehrinde Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıfta okuyorum. Ayrı zamanda Odessa da eğitim danışmanlığı hizmeti veriyorum.

Sınavsız Bir şekilde Ukrayna'da Mühendislik Fakülteleri ,Tıp, Mimarlık, Gemicilik Üniversitesi istediğiniz bölümlerde Üniversite eğitimi alma şansı...
1800 usd den başlayan yıllık lisans ücretleri
ayrıntılar için
info@odessadatatil.com
+38 093 956 1992 viber /whatshapp
www.odessadatatil.com

PAKET FİYATIMIZ 2950 USD !!!
Hazırlık Üniversite Ücreti
Yurt Ücreti
Danışmalık Ücreti 1 sene
Vize Alımı
Davetiye Alımı
1 Yıllık Sağlık Sigortası
Havalimanı Karşılama
Evrakların Ukraynacaya noterli çevirisi
Kitap Seti
Ukrayna Sim Kartı

yani orda üniversite sınavı yok mu? liseyi bitiren direkt üniversitede istediği bölüme girebiliyor mu?



D
10 yıl (22819 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: omeray07

Türkiye'de lise diplomasını aldıktan sonra burada Bütün mühendislikler , tıp , mimarlık, denizcilik istedeğin üniversitede
okuyabiliyorsun. Mühendisliklerin senelik ücreti 1800 usd den başlıyor

ama ya rusça bilecen, ya ingilizce... işte asıl sorun da bu



E
10 yıl (117 mesaj)
Teğmen

Bırakın bu işleri nedense herkes Odessa'da Ukrayna'da okuyor. 2-3 kere 5 kere neyse gidiyorsunuz. Gidilecek yerler üç aşağı beş yukarı belli zaten. Millete rehberim diye yediriyorsunuz. Polise yakalanırsanız sahte rehber diye görün bakın ne oluyor o zaman.

Amacınız Türkiye'den gelenlere yardım değil, onları düdüklemek. Sana günlük örneğin 50 $ vereceğine gider o parayı hatunlara verir daha iyi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.