Merhabalar, uefi windows 7 kurulum esnasinda 1'incil diski gpt'ye cevirerek windowsu kurdum.Buraya kadar bir sorun yok ancak yedek dosyalarimin bulundugu 2'inci harddiski suanda yerel disklerde goremiyorum.Biosta ve aygit yoneticisinde gozukuyor.Disk yonetiminde ise yabanci olarak gorunuyor.Gpt'ye cevrilmediginden dolayi mi boyle oluyor?Eger oyleyse diski bicimlendirmeden gpt'ye nasil cevirebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0619x -- 15 Şubat 2017; 19:37:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >