Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1679
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ubisoft'un Wii U'ya İnancı Tam
Şehir : #Ankara
R
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





 
      Ubisoft için PlayStation 3 ve Xbox 360 neyse Wii U da aynı duruma gelerek firmanın yeni müttefiği olacak gibi duruyor. Yapımcı şimdiden biri yeni olmak üzere beş oyun geliştirdiğini duyurdu.
 
     Yves Guillemot (Ubisoft'un CEO'su), sistem duyurulmadan çok daha önceden Wii U üzerinde çalışmaya başladıklarını söyledi. Kendileri için en büyük avantajlardan biri de PS3 ve X360 ile benzer özellikler barındırmasıymış. Bu sayede oyunlarını bu üç platform için aynı anda geliştirebileceklerini söyledi (PC?). Wii U, Ubisoft'un popüler yapımları da dahil olmak üzere tüm oyunları için yeni bir yuva olacakken, aynı zamanda da özel yapımlar için el verişli bir platform pozisyonunda. Wii U'ya özel olarak duyurulan ilk yapım Killer Freaks olmuştu.
 
     Guillemot, konsolun sunduğu yeni deneyimlerden etkilendiklerini ve kontrolcüleri sayesinde ortaya çok daha farklı şeyler koyacaklarını belirtiyor.
 


DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil