Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
119
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Twitter Blue aboneliği Android'e geldi: Türkiye'de hâlâ yok!
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Twitter Blue aboneliği Android'e geldi: Türkiye'de hâlâ yok!
Hızlı mavi tik rozeti almanın önünü açan Twitter Blue, ilk olarak iOS platformunda, aylık 11 dolar ücretlendirmeyle aktif edilmişti. Şimdi, Android için resmî Twitter uygulaması üzerinden Twitter Blue aboneliği satın alınabiliyor. Web üzerinde 8 dolar olarak fiyatlandırılan Blue aboneliği, Google Play uygulama içi satın alma ücretlerinin maliyetini dengelemek için Android’de de 11 dolar.



Ayrıca Bkz.Twitter'ın yeni CEO'su kim olacak? İşte aday olarak gösterilen isimler



Twitter Blue, şu anda Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya’da açılmış durumda. Twitter, Türkiye için resmî olarak Blue aboneliğini başlatmadı; dolayısıyla Türkiye fiyatları belli değil. Uygulama içi satın alımlar kısmında Twitter Blue 1 aylık fiyatı 250 TL olarak görünüyor ancak bu, Twitter Türkiye’nin belirlediği ücret değil.



Twitter Blue aboneleri şu anda mavi doğrulama işareti, daha uzun video yükleme, yanıtlarda öncelik gibi özelliklere sahip oluyor. Konu okuyucu, tweet düzenleme, özel simge ve temalar gibi özellikler de Twiter Premium’a özel.




Kaynak:https://9to5google.com/2023/01/18/twitter-blue-android/

 Haberi Portalda Gör

I
geçen yıl
Binbaşı

türkiyeye gelince saçma sapan hesaplarda tik görecez artık.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.