Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
458
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Twitch, Bitcoin'i kabul edecek
A
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

 
Amazon'un sahip olduğu lider oyun yayını platformu olan Twitch, Bitcoin ve Bitcoin Cash'i yeniden ödeme seçenekleri arasına aldı.

Aslında geçmişte Twitch Bitcoin ve Bitcoin Cash ile yapılan ödemeleri kabul ediyordu fakat söz konusu platform, Mart ayında bu ödeme seçeneklerini kaldırmıştı. Bitpay'in platformda bir ödeme seçeneği olarak tekrar etkinleştirilmesi Bitcoin ve Bitcoin Cash ile ödeme yapılabilmesi imkanını sunuyor.

Ayrıca Bkz.NASA resmen Titan'a gidiyor: 'Gizemli uydu' ilk kez keşfedilecek
Bitcoin ve Bitcoin Cash, abonelik ödeme sayfasının daha az yaygın olan ödeme yöntemlerine ayrılmış bölümde bulunuyor. Söz konusu kripto para birimlerinin ödeme seçeneği olarak yenilenmesi, şirketin blogunda veya bir basın bülteninde açıklanmadı.
 
Bazı kullanıcılar, bu durumun Amazon'un "pilot" uygulaması olduğunu düşünüyor. Twitch'te sunulan söz konusu ödeme şeklinin sorunsuz çalışması sonrası Amazon'un sahip olduğu şirketlerde ödeme yöntemi olarak Bitcoin ve Bitcoin Cash'i kullanabileceği tahmin ediliyor.

Bitcoin, bu yılın ilk aylarında 3.000 - 4.000 dolar aralığında işlem gördükten sonra son zamanlarda toparlanmış ve geçtiğimiz günlerde 13.500 doları görmüştü.

 Haberi Portalda Gör

V
5 yıl
Yarbay

Bitcoin düşünce yine kaldıracaklar.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl
Yarbay

aldigi para ayni para ama. sonucta twitchde 1 btc vermiyorsun satin aldigin ücretin degeri kadar btc ödüyorsun



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @V4LKyR
V
5 yıl
Yarbay

Deme... Peki bitcoin'in değeri düşünce ne olur? Geçmişte neden koyup kaldırmışlardı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rachsuchtig
A
5 yıl
Yüzbaşı

değer artınca tekrar listeye aldılar o kadar basit işte



R
5 yıl
Yarbay

Bitcoinin çıkması veya düşmesi twitchi etkilemez çünkü sanmıyorum ki bitcoin olarak tutacaklarina ha tutsa bile düşükken alması daha iyi çünkü değeri yükseldiği zaman daha çok para ediyor sonuçta. Dediğinin hiçbir şekilde tutar bir yanı yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @V4LKyR
V
5 yıl
Yarbay

ok kusura bakma kral




Bu mesajda bahsedilenler: @Rachsuchtig
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.