Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
635
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TVS Apachi RTR 150 Tekerler için
L
6 yıl (893 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle bu ilk motorum, sıfır ayarında 1000km de bu motordan aldim ve tekerleklerin değiştirilmesi gerektiği hakkında cok yorum okudum. Hatta aldığım arkadaşta tekerlekleri degistirirsem iyi olacağını soyledi. Tekerlekler fabrika çıkışlı ama kötüymüş. Simdi ebatlarını internette buluyorum ama bu motorun lastik modeli nedir? Moped motocross filan gibi seçenekler çıkıyor ama bununkini bilemedim. Lastik tavsiyeside alabilirim anlayan arkadaşlardan. Arabada da olduğu gibi motorda da tekerlek çok önemli diye düşünüyorum. Bütçe çok kısmak istemiyorum ama çiftine şuan 1000tl den fazla veremeyeceğim ona göre tavsiye alabilirsem memnun olurum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
6 yıl (29398 mesaj)
Yarbay

michelin city pro



V
6 yıl (17869 mesaj)
Yarbay

metzeler al. Biz anlaş alıyoruz ama kaliteyi bozdu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.