Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
716
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turning Red | Kırmızı (2022) | Disney Pixar
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
Türkçe Dublajlı Fragman
https://www.youtube.com/watch?v=H0oltvjrEVM
Turning Red, çocukluktan çıkıp genç olmanın tuhaflıklarını yaşamaya başlayan 13 yaşındaki Mei Lee’nin hayatına odaklanıyor. Mei sıradan biri. Tabii sakin kalmayı başarabilirse... Çünkü heyecanlandığında pembe bir duman patlamasıyla kocaman kırmızı bir pandaya dönüşüveriyor. Fakat bu hâliyle korkutucu olmaktan pek uzak; sevimli, pofuduk dev bir oyuncağa benziyor.

Gösterim Tarihi: 11 Mart 2022

https://turkcealtyazi.org/mov/8097030/turning-red.html



K
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Malum ortamlara düşmüş, altyazısı da düşmüş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Az önce izledik ama beklentilerimin çok altında çıktı. Disney Pixar kalitesi olmasa içerik anlamında yüzüne bakılmaz. İçerik çok zayıf ve bence çocuklar için de biraz kötü örnek teşkil ediyor. 5/10 veriyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
2 yıl
Yarbay

Gördüğün kötü örnekler ne ? Çocuğa hiç izletmeyeyim boşuna.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
K
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kaç yaşında bir çocuk izleyecek bunu bilmiyorum ama "istediğimi yaparım, istediğim şey olurum" kafasında bir ergen kızın twerk yapması filan bana garip geldi. Yine bir kız çocuğunun bir erkek çocuğuna hallenmesi filan. (Hadi bu neyse) Yani burada abartılı gibi duruyor yazdıklarım ama bunu hafif bir şekilde yapmışlar. Bu bağlamda pek hoşuma gitmedi bu animasyonun alt metni. Beklediğimi de bulamadım zaten ve beklemediğim garip bir şey ortaya çıkmış. Sonic The Hedgehog 1-2 filan izletin hocam keyifli film, yetişkin çocuk demeden herkes izleyebilir. Şiddet, patlama, çatlama var ama öyle kanlı sahne vs yok ve komedi çocuklara izletilebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Efsanelerölmezunutmayın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.