Selamlar, belki 10 yılı aşkındır Super Online kullanıyorum. Evleneceğimden dolayı yeni geçeceğim binada alt yapıyı sorguladığımda Türk Telekom 1GBPS olarak gösteriyor. Müşteri hizmetlerini de arayıp sorduğumda evet dedi bu hızı alabilirsiniz. Şimdi asıl sorum şu gerçekten bu hızı verirler mi ne diyorsunuz ve geçmek mantıklı mı? Ayrıca Tivibu kullanmak istiyorum, lakin sorularım var. IP Tv ve normal Tvbu farkı nedir internette sıkıntı yaratıyor mu? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
7 aydın TT 1000MBİT kullanıyorum sorunsuz internet Tivibu da hediye ettiler oda sorunsuz IPTV de kullanıyorum onda da sorunsuz ping degeride düşük tek sorun kampanyali fiyatlara inanmayın gördüğünüzun biraz üstü geliyor
Benim pakete göre ilk 5 ay 420 gelen fatura 693 sonra bir 761 geldi 10 ay 935 bende ev telefonuda var 935+115=1050 gelen 1208 yani modem kirası falanda olsa hesap tutmuyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.