Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
641
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türksat Kablo Net (Uydu Net) İçin Kablosuz Modem Önerisi
E
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba,

Evde Türksat Kablonun sağladığı 10 Mbps'e kadar Uydu net internet hizmetini kullanmaktayım. Uzun zamandır ki Türksat Kablo TV'nin kablosuz modem kampanyası başlatmasını bekliyorum; ancak evdeki kablo yoğunluğundan dolayı onları beklemeden de acaba bir modem temin edebilir miyim düşüncesindeyim.

Evde sadece akşamları ve hafta sonları bir dizüstü bilgisayardan internet kullanıyoruz. Çok fazla internetle haşır neşir değiliz. Haberleri bazı forumları, bazı duyuruları ve yoğun bir şekilde sosyal medyayı kullanmaktayız. Ev çok büyük olmadığı gibi kare bir ev ve evdeki tek kablosuz iletişim aracı modemimiz olacak. Bu nedenle uydunete uygun, ekonomik, internet hızını çok fazla düşürmeyecek bir modem ve çözüm yolları araştırmaktayım. Önerilerinizi alabilir miyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
11 yıl
Teğmen

Merhaba,
NETMASTER CWB-560 çok kullanmadığını ve fazla cihaz olmadığını varsayarak işini görecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @engingvn
E
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba;
İlginize teşekkür ettim. Bahsettiğiniz NETMASTER CBW 560 herhalde artık üretilmiyor. Birkaç internet sitesinde ikinci elleri var sanki. Sıfırı için bildiğiniz bir adres var ise inceleye bilirim; ama bu gidişle galiba uydu net sitesindeki Kablosuz Docsis 3.0 Modem den alıp geçeceğim. Epey araştırdım. hepsinde bir sıkıntı yaşayabilirim. :) En iyisi baştan masraf edip alıp geçmek sanki.




Bu mesajda bahsedilenler: @MightyMighty
M
11 yıl
Teğmen

Merhaba,
Ben teşekkür ederim. Biraz araştırdım ben de bulamadım. İkinci el 50' ye 50 şanstır. Aslında güzel bi AP alıp modem yerine, mavcut kablolu modemine bağlarsın ve kablosuza çevirebilirsin, modem almaktan daha ucuza gelir sana. Sanırım 200 tl' den aşağı bulamazsın adam gibi docsis 3.0.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @engingvn
E
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Tekrar teşekkürler. Uydunetin internet sitesinde 172 TL'ye satıyorlar. Galiba ondan alacağım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Teğmen

Ben teşekkür ederim.
Hayırlı olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.