Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
275
Tıklama
1
Öne Çıkarma
TurkNet yeni internet başvurusu 'devam eden iş emri' hatası
0
4 ay (6 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Türk Telekom taahhüdüm bitiyor, Türknet'e geçmek istiyorum ama "Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırıldıktan sonra yeni başvuru yapabilirsiniz." hatasını alıyorum. Türk Telekom müşteri hizmetleriyle 2-3 kez görüştüm, herhangi bir iş emri olmadığını söylediler. Bu hata yüzünden ne online ne de müşteri hizmetlerinden başvuru yapamıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




T
3 ay (44030 mesaj)
Yarbay

Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte DM üzerinden paylaşabilir misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
3 ay (6 mesaj)
Er
Konu Sahibi

tabiki paylaştım




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
0
geçen ay (6 mesaj)
Er
Konu Sahibi

merak eden olursa diye sorun çözülmedi uğraşmak istemedim eski sağlayıcıdan devam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.