Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
820
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet internet hız problemim hakkında.
V
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, İstanbul Kartal'da ki evimde yaklaşık 3 senedir turknet aboneliğim var. İlk abone olduğumda altyapının 16 Mbit desteklediği söylense de ben hiç bir zaman 7 mbiti bile göremedim. Şimdi sorunum şu; bizim 10 daireli binamıza yeni taşınan bir komşum benim turknet kullandığımı ve taahhüt gerekmediğini öğrenince denemek için turknete abone oldu ve kendisi benimle aynı ücreti verip 35 Mbit hızı görmekte. Hatta komşuma ücreti biraz arttırıp hızı daha da arttırabilirsiniz dediler. Ben konu hakkında şikayet edip arıza kaydı oluşturduğumda başta en yüksek hızı kullanıyorsunuz! dediler, sonra vae altyapısı a geçmeyi kabul edersem 75 megabite kadar hız verebileceklerini söylediler, kabul ettim. Bir hafta sonra mevcut altyapınız desteklememektedir diyip kestirip attılar. Bildiğiniz gibi telefon ile destek yok, sadece uygulama üzerinden şikayetleri alıyorlar ve gelen cevaplar otomatik mesaj gibi, hiç bir ilerleme yok. Konu hakkında bana akıl verebilecek arkadaşların yardımını rica ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, öncelikle karşılaşmış olduğunuz bu durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana bu durumu direkt olarak PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte paylaşırsanız size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.