Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
934
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Türknet ile Alıp veremediğiniz ne?
X
7 yıl (382 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bundan 5 gün önce filen internetim Türknete abone olduğumdan beri ilk kez kesildi. Akkyi kaldırdıklarını açıkladıkları gün Ttnet aboneliğimin taahhütünü bozup geçmiştim yani oldukça uzun zamandır kullanıyorum. Geçiş süreci biraz uğraştırdı işlemler yanlış yapıldı filen ama Türk Telekomda uğraştığım kadar upraştırmadılar en azından. Neyse konuya döneyim.

Bundan 5-6 gün önce filen İnternetim kesildi ama öyle normal Bi kesilme değil bildiğin dsl hattımı kestiler ışık yanmıyor yalnızca İnternet değil. sanırım Geçen hafta perşembe gecesi. İlk kez olduğu için hemen destek kaydı açmak istemedim cuma gününü bekledim sabah 10 gibi gelmeyince Bi Kayıt açıp derdimi anlattım. Cuma olmasından dolayı işin pazartesiye sarkacağından emindim çünkü Türk Telekomda Bi arıza kaydı açılınca günlerce sürünürdü arayıp sorunca hallediyoruz derler geçiştirirlerdi.

Bakın 10da açtığım kaydı 15te çözdüler. Ve ben Türk Telekom altyapısı kullanıyorum bıraktıkları notta TT görevlileriyle hallettikleri yazıyordu. Yani TT altyapısı kullanınca arızalar günlerce çözülmeden kalmıyormuş.

Ama sorunum çözülmedi, vdsl yerine adsl hattı bağlamışlar İnternet hızım 35 yerine 16 oldu. Durur muyum yapıştırdım Bi destek kaydı. 1-2 gün oldu sanırım bu sabah arızanızı çözdük diye aradılar. Türk Telekomdan Bi alışkanlık, arızanız çözüldü dediğinde genellikle çözülmemiş olur o yüzden önce Bi kontrol ettim. Harbiden de çözmüşler. Hızım normal.

Yani demem o ki, müşteri hizmetleri olmasa da, müşteri hizmetlerinden hızlı hizmet veren Bi online işlemler merkezi var. Aynı hızı ve fiyatı 35gb kotayla veren Türk Telekomun altyapısını kullanıyor ve sorunları onlardan hızlı çözüyor. Diğer firmalar akk kalkınca kota getirmeyi düşünürken bu firma Akkyi kaldırdı.

Siz bu firmanın neyini beğenmiyorsunuz acaba? İlk kez İnternete bu firmayla filen mi bağlandınız ki, TT nin çektirdiklerini bilmiyorsunuz ondan mı acaba? Yaklaşık 7-8 sene Ttnet kullandım ve ben bu kadar hızlı bir şekilde sorunumun çözüdüğünü görmedim. Tabii, kaybolan dilekçeler gördüm, yanlışlıkla kapatılan taahhütlü hatlar gördüm, ellerimle teslim ettiğim modemi teslim edilmedi deyip parasını kestiklerini gördüm, bıraktığım arıza kaydının 15 gün çözülmediğini gördüm, mesela şu sıkıntı türknet değil de tt'de olsaydı büyük ihtimalle binadaki ankastreden mi ne kaynaklanıyor diyeceklerdi adım gibi eminim. Bunu o kadar çok söylediler ki, en sonunda kablolarımı yeniledim mis gibi oldu. Sonra yine dediler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.