Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
956
Tıklama
0
Öne Çıkarma
türknet aşırı kullanım
B
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

normalde aylık 500-800 gb kota kullanıyoruz ama ayın 19u itibari ile kullanım 6 terabayt olmuş sokakta türknet kullanan komşular var onlarında tarife kullanım detaylarına baktık onlarında normal kullanımın 10-20 katı kullanım olmuş bize verilen portu bölmüş olabilirlermi acaba



T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, size verdiğimiz kullanıcı adı ve şifre bilgilerinin başka modeme tanımlanması ve aktif olarak kullanılması durumunda bu durum yaşanabilir. Bu durumların tespiti tarafımızdan yapılmaktadır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

Sistemsel hata vardır. Aynı kullanıcı adı ile başkası giriş yaparsa sen oturum açamazsın zaten modem kırmızıda kalır

EDİT: girdim baktım benim de 2TB gözüküyor. demek ki herkeste böyle :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 19 Aralık 2020; 16:50:55 >

<
3 yıl
Binbaşı

Aynı sorun bende de mevcut. Ne yapmamız gerek...
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 19 Aralık 2020; 16:53:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

Bişey yapmanız gerekmiyor, zaten sınırsız paketlerimiz. Boşverin gitsin düzelir 1-2 güne


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @<< PriSonerS >>
<
3 yıl
Binbaşı

normalde ne zaman hız testi yapsam 90+ çıkarken, son 1 haftadır hızım olması gerekenden düşük. Sabahtan beri hız testi deniyorum 30 40 ın üzerini göremedim, biri benim ppoe yi iyi sömürüyor herhalde.




Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
G
3 yıl
Yüzbaşı

Ben de bugün kullanım detaylarıma bakıp şaşırdım, hatta başkası benim hattıma mı giriyor diye şüpheleniyordum ki demek ki çok kişide durum buymuş. Son 3-4 gündür günlük 50-60 GB veri kullanılmış gibi işlenmiş sisteme ve 400-450 GB aylık ortalama kullanımım varken ay bitmeden 700 GB'ı vurmuş durumda görünüyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, size verdiğimiz kullanıcı adı ve şifre bilgilerinin başka modeme tanımlanması ve aktif olarak kullanılması durumunda bu durum yaşanabilir. Bu durumların tespiti tarafımızdan yapılmaktadır.
Bugün telefona TurkNet'ten mesaj geldi bu konuyla ilgili, "Sizi arayıp modem bilgilerini isteyenlere itibar etmeyin" diye. Demek ki sisteminizde bir açık var ve bizim kullanıcı bilgilerimizi ele geçirmişler ki hem GB kullanımlarımız anormal artmış gibi görünüyor hem bu yorumu yapıyorsunuz hem de SMS geliyor uyarı için. Böyle bir şey varsa bu çok büyük skandal.

Tamam sınırsız internet kullanıyoruz, GB sorun değil de ya başkası bizim bilgilerimizle hattımıza girip kullanıyor ve suç teşkil edecek işlemler yapıyorsa? Sonuçta hat bizim adımıza kayıtlı ve bir suç işlense savcılar bizi bulacaklar.

Bu konuda TurkNet'ten doyurucu bir açıklama bekliyoruz, nedir bu Terabaytlara ulaşan kullanımlar?

Gelen SMS:

Degerli TurkNet'li, ucuncu sahislar tarafindan musterilerimizle iletisime gecilerek, TurkNet Online Islemler sifresinin ve hesap bilgilerinin yenilendigine dair bilgi verildigini, kullanilan sifre ve diger bilgilerin de sozlu olarak talep edildigini ogrendik. TurkNet hicbir zaman kullanicilarindan Online Islemler sifresini, abone numarasini talep etmez. Bununla birlikte sizin talebiniz olmadan Online Islemler sifreniz yenilenmez. Bu bilgileri talep edenlere itibar etmeyiniz! B001





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 19 Aralık 2020; 18:27:34 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yüzbaşı

eve geldiğim yok 700GB olmuş benimde... Adam girip olur olmadık şeyler yapacak sabah operasyonunu benim evime yapacaklar nasıl kurtulabiliriz bu durumdan?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGrayMan -- 19 Aralık 2020; 18:29:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
<
3 yıl
Binbaşı

Ben oim den destek kaydı oluşturarak, ppoe id şifremin değiştirilerek bana tekrar iletilmesini istedim...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 19 Aralık 2020; 18:38:56 >


Bu mesajda bahsedilenler: @DGrayMan
G
3 yıl
Yüzbaşı

aynı durum bende de var ama bilgi çalınması yok sanki kullanım detaylarına bakarsanız 3 4 günü 5 6 kez yazmış aynı kullanımı sistemsel sorun gibi duruyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.