Nisan ayında bir ay süren çileli süreçte başlattığım Türknet aboneliğine bazen kısa süreli İnternet kopmalarının yaşandığını bile bile başladım. Hatta iki kişinin de Türknet'e geçmesini sağladım. Fakat geçen birkaç ayda müşteri desteğini sona erdirdiler. Online işlemler adı altında minimum 5-10 gün sonra alakasız cevapların verildiği panel de bir işe yaramadığı gibi artık uzun süreli kopmalar yaşamaya başladı. Derken an itibariyle (30 Haziran 2020 Saat 21.00) hâlâ internet kesik ve muhatap bulamıyoruz. Pandemi diye evden çalışıyoruz ama parasını ödediğimiz, hakkımız olan hizmeti bile alamıyoruz. Şu an kime şikayet edeceğime mi yanayım yoksa tavsiye ettiğimi kişilere karşı yaşadığım mahcubiyete mi? Bu internet sağlayıcılar depremde de pandemide de sınıfta kalmıştır. Ödediğimiz faturanın karşılığını alamadığımız ve en ciddi görünen şikayet edilecek mecralardan bile eli boş döndüğümüz bir ülkede kimi kime şikayet edeceğiz, internet altyapısı gibi en temel hizmetin sürdürülemediği bir yerde üretime nasıl katkı sağlayacağız, işlerimizi nasıl yürüteceğiz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
port ve hız sorgulaması yap. Port varsa hiç düşünme başka bir iss'ye geç millenicom'u dene, netspeed'i dene. Önerim 15 - 20 TL fazla verip altyapı sahibi olan Türk Telekom'dan almandan yana ama.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justruth -- 30 Haziran 2020; 22:10:48 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >