Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
3313
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Turkcell'den Turkcell'e 5000 dk kampanyası yeniden (2. sayfa)
B
15 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: oyyen

Cok tesekkur ederim haber verene de olayi aciklayanlara da. 2 gun once turkcelli arayip ben de bedava dakikalarimi aldim. Onay msji da geldi hatta telefonuma. Ama ben online islem merkezinden kalan dakikalarima bakmayi bir turlu beceremedim. Acaba tam olarak nasil ogrenebilirim kalan dakikalarimi?

Online İşlem Merkezi/Tarife İşlemleri/Ücretsiz Kullanım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
15 yıl
Yüzbaşı

Ucretsuz kullanim basligi altinda benim 5000 dakikam gorunmuyor. Sadece paket kalan dakika, sms ve data bilgilerim gorunuyor. Fakat ben limon2 kampanyasiyla ilgili onay sms'ini de aldim,
musteri hizmetlerini arayip kampanya uyeligimi teyit de ettirdim. Ilginc...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Yarbay

B
15 yıl
Çavuş

arkadaşlar saolun durumu halletim, mutlaka sizde müşteri hizmetlerini arayıp kampanyadan faydalanın,

haber veren arkadaşlara çok teşekür ediyorum

saygılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Er

Benim tarifem herkesle tarifesi. Diğer operatörleri 600 dakika ( 1000 dakika oldu gerçi) ve Turkcell'lileri 5000 dakika arayabiliyorum. Ayda 79 TL ( gerçi bu da 59 TL oldu , siz de müşteri hizmetlerini arayıp %25 indirimden faydalanmak istediğinizi söyleyin) şimdi eğer ben Turkcell'den sözleşmeli iphone alırsam bu tarifemi iptal ettirmem gerekiyor değil mi ? Yoksa hem aylık iphone ücreti hem de bu tarifem gereği olan ücreti ödemem gerekiyor ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Yarbay

Mevcut iptal olacak ve iphone tarifesine geçeceksin (gerçi o da bir tür herkesle tarifesi)...Yoksa zaten anlamı yok,o paraya iphone'u taksitle kontratsız da alırsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.