Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
624
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türkçe Yazım Denetimi
H
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Word gibi programlarda ve internet tarayıcılarında olduğu gibi yazım hatalarının kontrolünü yapıp yanlış kelimelerin altını çizen bir program var mı android için. Klavye uygulamaları o anda yazım önerisi yapıyor ama ben yazdığım uzun bir metindeki bütün yazım hatalarını görebilmek istiyorum. Androidde yeniyim googlede aradım ama istediğim gibi bir uygulamaya rastlayamadım.



H
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Madem kimse cevap vermedi kendim buldum kendim cevap vereyim başkalarına faydalanan da olur. :) İşe yarar tek seçenek olarak bu uygulamayı buldum.
Yavaş mavaş iş görüyor. Önceden yazılmış yazıları düzeltirken de hataları buluyor yani o anda yazılan yanlışları yakalamıyor sadece. Ayrıca kopyalayıp programın içine yapıştırınca check yapabilirsiniz.En güzeli kelime düzeltme önerileri çok başarılı.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.spellcheckerpremium

Google palydeki görsellerde androidde de sanki böyle bir özellik varmış gibi görünüyor ama en azından LG G2 de bulamadım. :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukumran -- 7 Ekim 2014; 16:55:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu görsele göre spell olayı androidiin kendinde var. :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.