Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
257
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Telekom'un kampanya ile verdiği modem nasıldır? (VDSL)
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

4 katlı evde oturuyoruz, VDSL bağlatmak istiyorum; (gerçi müşteri temsilcisi telefonda bulunduğum yerdeki altyapı 55 Mbit destekliyor dedi) 24 ay taahhütle ayda 10 TL farkla Türk Telekom Zyxel ya da TPLink marka modem veriyormuş. Alıp almamakta kararsız kaldım. Bir kere Wi-Fi yatay (bahçe) ve dikey (3 kat) olarak çekecek mi? Ayrıca yoğun kullanımda aşırı ısınma, hat kopması, kötü hat değerlerinde hız düşüklüğü gibi bir sorun yaşar mıyım? Gidip temizinden Keenetic filan mı alsam? Türk Telekom'un verdiği modemi kullananlar ne diyor?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Ağustos 2021; 13:38:11 >

K
4 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.