Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1060
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Türk Telekom'un fiber altyapı getirdiği yerlerde diğer İSPlerin hizmet verememesi saçmalığı
D
7 yıl (488 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar. İlginç bulduğum bir durumu paylaşmak istiyorum. Ben 2 sene kadar önce Türk Telekomdan türknet'e geçmiştim. Sancılı bir geçiş olmuştu ancak sonunda muradıma ermiş ve AKNsiz istediğim hızı almıştım.

Şimdi bir komşumu Türknet'e geçirmek için Turknet sitesinden altyapı sorgulattım ancak bakır altyapı bulunmadığı için hizmet veremiyoruz cevabını aldım web sitelerinden sorgulattığımda. Aynı binadayız arkadaşla dediğim gibi bu arkadaş komşum ve ben Türknet abonesiyim.

Sonra Türk Telekomun ben türknete geçtikten sonra(hatta tam da o sıralarda) binaya fiber(fiber to the building) hat çektiğini hatırladım. Türk Telekom binaya fiber çekince diğer servis sağlayıcıları Türk telekom üzerinden hizmet veremiyormuş.

Ancak şöyle bir durum var. Adamlar fiber hat çektiler diye bakır hattı kaldırmıyorlar, bakır kablolar duruyor yani olduğu yerde. Ben eski bakır hat üzerinden Türknet hizmeti alıyorum. Ama adamlar binaya fiber çektiler diye artık kendilerinden başka kimseden hizmet alınamıyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil