Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Telekom Fiber Dönüşüm
T
3 ay (16 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Türkiye geneli fiber dönüşüm işlemleri devam ediyor ve benim bulunduğum lokasyonda da fiber altyapı geldi. Şimdi birkaç sorum var. Daireme 1 adet fiber kablo geliyor. Ve benim ev telefonu hizmetim Türk Telekom'da ev interneti hizmetim de Millenicom'da şimdi sorum şudur.

- Daire içine gelen 1 adet fiber kabloyu kim kullanacak. Şimdi bu bir adet bulunan kabloyu Türk telekom ev telefonu için fiber dönüşüm de kullanacaktır. Fakat ev internetim için o zaman başka bir fiber kabloya da ihtiyacım olacak mantıken şimdi nasıl yapılacağını ve Türk telekom biliyor ne de millenicom biliyor. 2 bilinmeyenli denklem mevcut benzer süreci yaşayan birisi var mı?



M
3 ay (13295 mesaj)
Yarbay

Millenicom'a yaz. Bizim buraya fiber alt yapı geldi. Geçiş işlemlerinin başlamasını talep ediyorum de.

Millenicom Türk Telekom ekiplerine bildirecek. Telekom ekibi iki cihazla sana gelecek

fiber kablo için bir ont cihazı internet için de bir tane hgw router getirecekler. Bunun için muhtemelen senden millenicom ekstra modem kira ücreti isteyecek 70 TL civarı.

< Resime gitmek için tıklayın >

iki seçenek var birincisi bu şekilde ont cihazından telefon hattını verecekler

bu düşük olan ihtimak

ikinci ihtimal ise bu şekilde tek portlu bir bir ont cihazı

< Resime gitmek için tıklayın >

ve şöyle bir telefon çıkışı olan wifi 6 modem ile gelecekler. Telefon bağlantısını buradan yapacaklar.

< Resime gitmek için tıklayın >

bu arada forumda uzun zamandır ev telefonu kullanan birine rastlamamıştım. Süreç hakkında bilgi verirseniz seviniriz.



B
3 ay (42530 mesaj)
Yarbay

Size verecekler fiber router'da zaten telefon girişi olacak. O router'a telefon kablosunu takınca telefonu kullanabileceksiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.