Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 3 mobil kullanıcı
4784
Cevap
259466
Tıklama
110
Öne Çıkarma
Cevap: TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (44. sayfa)
E
8 yıl
Binbaşı

Superonline kullanıyorum superonline bu ay akk geçmeme rağmen hızı düşüyormüyor. ping de 3 . Superonline da mı hazırlık yapıyor acaba :)



S
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu


quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071


quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Turknete helal olsun bende 1haftadır kullanıyorum dsmarttan geçtim kesinti olmadı nette hiç...memnunum biç beklemeyin gönül rahatlığıyla geçin cağrı merkezide gayet ilgili en azından şak diye teli acıyorlar.

ne kadarlık hız paketiniz var ve testlerde ne kadar alıyorsunuz
ve ping seviyeniz nasıl?

Ben ADSL Kullanıcısıyım Hattım 50gb AKN 8mbps hızdan fazlasında kopmalar yaşıyordum dsmartta,
turknet 15mbps gözüküyor dedi eleman benim hattımı benden iyimi bilecek 4-8-12-16 mbps hızları müşteriye tanımlayabiliyorlar
ben 12mbps Ayarlattım şu ana kadar çok yoğun kopma olmadı canavar gibi kullanıyorum upload hızları düşük ancak download iyi ping süreside değişiklik gösteriyor dsmarttan fiyat ve kota olarak cokiyi...

Bende şuan ttnet 16 mbpsye kadar kullanıyorum ancak türk nette 50 mbpsye kadar vdsl alabilirmişim geçip geçmeme konusunda kararsızım güvenemiyorum pek açıkçası acaba 40-45 mbps alabilir miyim diye..



Zaten 1 mayıstan sonra hız 16 mbpsye kadar düşecek şimdiki tarifeme o yüzden kopmalar olur mu, ping nasıl olur,upload download nasıl olur kafamı kurcalıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yarbay

Acele etmeyin hocam 75mbit kullanıyonuz zaten mayıstan itibaren 3 yerine 24megabite düşeceksiniz türknet biraz kıssa 19-20megabit alırsınız gayet yeterli.




Bu mesajda bahsedilenler: @nasilyapsam
P
8 yıl
Yüzbaşı

Dün TTNET'den arandım ve aramızda geçen konuşmayı aynen yazıyorum.

Paketim: 16Mbps'e kadar 75gb akk.
Ücret:55tl

Müşteri temsilcisi: Hattınıza bir kampanya tanımlanmış ve onu bildirmek için arıyoruz. Şimdi gördüğüm kadarıyla 75gb kullanım yapmışsınız biz sizin bu kotanızı sadece 5.90tl karşılığında 100gb yapalım. Yahu ben 75'ide geçiyorum 100'üde geçiyorum birde utanmadan, bu saçmalığı kaldırıyoruz artık demek yerine 25gb için exstra 5tl istiyorlar 21. yüz yılda adamlar ciddi ciddi kota satıyor!

+25GB'tın onlara masrafı ne ?
HİÇ

50GB'tın onlara masrafı ne ?
HİÇ

AKK'yi kaldırmanın masrafı ne ?
ODA HİÇ.
Altyapı falan desteklemiyor yalan dolan televizyonlarda ünlülere tonla para verip fiber reklamı yapmayı biliyorsunuz, madem tüm Türkiye'yi fiberle kapladınız nasıl altyapı yetersiz oluyor ?


Bide öyle bir pazarlıyorlar'ki tam bilinçsiz kullanıcıyı kandırma hedeflenmiş resmen. İnternetiniz 75gb akk'yı geçince yavaşlıyor, takılıyor, kopmalar oluyor, sayfalar yüklenmiyor, çok bekletiyor, kaka, bok ve biz bunu 100 yapınca bunların hiç birisi olmayacak.

Yav he, he.



T
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold_sivasta_Ne_GEZER


quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bi daha soruyorum artık internet streaming sürekli 1080p izleyebileceğiz dimi?

Hattımızın indirebildiği kadar indiriyoruz, limit felan yok dimi?

Bi yetkili abiyi konuya bekliyorum, yalan ulan böyle şeye inanmıyorum..

hocam sakin ol bi su iç ve dediğimi oku
yapa hat kullanıyorsan kesinlikle kota yok sınırsız ister zorna izle ister 4 k film ister indir istediğini yap kısaca sıkıntı yok

Yapa hat kullanıp kullanmadığımız nerden anlarız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yüzbaşı

Aslında sırf 24 megabite düşmek için 80-90 verilip 100 mbps (akn si düşük) paket alınabilir. Sonuçta akn geçilse bile internetiniz 24 mbps tam limitsiz gibi bir şey oluyor

100 mbps (50 gb akn) 79 TL bu arada kampanyada



B
8 yıl
Yarbay

helal olsun ttnet kullanıyorum ama firmaların böyle yapması iyi rakabet yaratıyor sonuçta:) sözleşmem olmasa yarın turknetliydim mesela.



J
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: DenizGalaxy

Yalnız 1-8 Mbit 3 e değil 4Mbit e düşücek

3 ile 4 arasında devasa bir fark yok hocam ama el alışkanlığı yanlış yazmışım uyarınız için teşekkürler.



H
8 yıl
Yarbay

TÜRKSAT sende kaldır şu kotayı bekliyoruz KAMON .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Teğmen

Hayırlı ve uğurlu olsun



Z
8 yıl
Yüzbaşı

Şimdiye kadar aldıkları parayla 10 numara altyapı kurarlardı bunlar işin bahanesi. O kadar milleti soyup soğana çeviripte bi altyapı yapamadıysa ttnet turk telekom turkcell veya başka bir firma kendi suçudur. En azından adamlar bi adım attılar. Dayanır dayanmaz ilerleyen dönemlerde görürüz problem değil. Ama diğer firmalar bunu bile yapamadılar. O yüzden burda gelipte laf etmesin kimse.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkTelecom
Z
8 yıl
Yüzbaşı

Turksatın kota kaldırmasını beklersek daha cok bekleriz bende turksat uydunetli olan birisi olarak söylüyorum bunu malesef. Adamlar 25lik paketleri bile 24 mb a çektiler. Sırf uygulamadan sonra 16 yerine 8 mbps hız alalım diye. Anca dolandırmayı biliyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MALTHAEL
H
8 yıl
Yarbay

Şimdi 25 mb taahhütlü aldıysanız siz 16 mbps hız alacaksınız . Taahhütünüz yok ise 24 mbps lik aldıysanız 8 e düşecek hızını , 1 mbps hız farkından doalyı 2 katı hız veriyordu firma çakallık yaptı orada . Ancak ne yaparsa yapsın TTNET den 100 kat daha iyidir benim gözümde .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 18 Mart 2017; 19:43:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zeqcain
Z
8 yıl
Yüzbaşı

Taahhütlü 25 mbps ama taahhüt birince mecburen 24lüğe atacaklar 25likler kalktığı için. Yaptıkları dolandırıcılıktan başka bişey değil. İnternet kaliteli ona lafım yok. Çok güzrl fiber desteği var hattın verdiği hızı sonuna kadar kesintisiz kullanabiliyoruz ama AKN den sonra verdiğimiz paranın bi değeri kalmıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MALTHAEL
K
8 yıl
Yüzbaşı

haydi hayırlısı rekabet ciddi oran da başlamış oldu bu sayede



C
8 yıl
Yüzbaşı

Adamına göre davranıyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @zero fear
K
8 yıl
Binbaşı

Bu kampanya değil ki hizmet Sen geçsen bile sana verileceği garanti değil alt yapı yama denen santrala uygunsa veriliyor muş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @MessiTugi
K
8 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar 1 ay sonra TTNET taahhutum



bitiyor. Turknete geçmeyi düşünüyorum.



Şahintepe mah. Mamak Ankara da oturuyorum



16 mbit 75 akn Yalın ADSL kullanacağım



tavsiye edermisiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
H
8 yıl
Binbaşı

Trabzonda kullanan var mı eğer performansı iyi ise almayı düşünüyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Antlion

Bu AKN sistemini zaten başından beri getiren AKP'nin ta kendisidir. Halk araştırmasın , cahil kalsın diye yapmadıkları kalmadı. Baktılar ki internet dünyasına çok hakimiyet kuramıyorlar AKN zırvalığını çıkardılar. Çünkü internet nerdeyse sınırsız diyebileceğimiz bir kaynak ve hakimiyet kurmak imkansız onuda böyle hız düşümleriyle engellemeye çalışıyorlardı. Hatta hükümet her zaman internet dahada pahallansın vb ister bunu bir TT çalışanı bile söyleyip itiraf etmişti. Pozitif bilimleri imam hatipe çevirdier. Bir sürü şey yapıp eğitimi de mahvettiler.

Superonline 2016 aralık ayında tüm müşterilerine 100 mbit bağlantı hediyesi verdi inanın ne bir kopma ne de bir ping yükselmesi hiçbir şey olmadı kabloluda 105 görüldü. Herkesde ortalama 1 hafta boyunca 100 mbit kullandı.

Bakmayın bu gelişmeler bizler sesimizi çıkarmaya başlayınca yaşanmaya başladı yoksa adamların niyeti 3 megabiti devam ettirmekti. 3'ü bırakın AKN'yi 2019'da kaldırmaya bile niyetleri olmayacaktı.

Bizler istemediğimiz hayatları yaşamak zorunda değiliz arkadaşlar bu sadece AKN konusu için geçerli değil çıkın yarın birgün benzin çok pahalı deyin imza toplayın , protesto yapıp sesinizi duyurun paşa paşa onunda fiyatlarını aşağı çekerler.

Sonuç olarak halkın sesi önemlidir. Hakkınız arayın , araştırın ve sorgulamacı olun. Sizler ses çıakrmadıkça daha çok tepenize binerler.



evet hak ettiğimizi istemedikçe bunların aklına bile gelmeyeceğiz . öyle böyle istemek de yeterli gelmiyor . zorlayacaksın sıkıştıracaksın gırtlağına sarılacaksın ki ''hakkın'' olan şeyi sana vermeyi düşünsünler .