Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
18869
Cevap
775838
Tıklama
68
Öne Çıkarma
Cevap: Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (663. sayfa)
P
8 yıl
Teğmen

Superonline adsl'de hat zayıflaması downstream 2.2 db idi.
Türknet adsl'de hat zayıflaması downstream 5.0 db idi.
Türknet vdsl'ye geçince hat zayıflaması downstream 11.0 db oldu.




Bu mesajda bahsedilenler: @ThesadisT
T
8 yıl
Yüzbaşı

Yeni abonelik ise kablo işlemi yapılır. Nakil ise kablo ile işiniz olmaz. Müşteri hizmetlerini arayın durumu bildirin. Twitter ve canlı destek uzerinde de bildiri yapın işlemleriniz hızlansın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SerkanÇelik
B
8 yıl
Yüzbaşı

Ben basvuruyu yaptiktan sonra acik uclu kablo birakmislar evime kablo cektim ayni gun evraklari gondermistim bugun evraklari aldik sorun yok dediler simdi ankastreden baska bi islem yapacaklar mi yoksa sinyalin gelmesini mi bekliyorum ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yüzbaşı

Onların bıraktığı yerden kablonuzu modeme çektiyseniz başka bir işlem yok. Sms ile dsl kullanıcı adı şifreniz gelecek bunları modeme girerek hizmet almaya başlayabilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @susqunkinq
B
8 yıl
Yüzbaşı

Bana kayit yaptirdigimda gelen online islem kullanici adi sifreden farkli bi sifremi gelecek ?

Edit: öğrendim farkliymiş





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluelife07 -- 1 Temmuz 2017; 14:57:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ThesadisT
S
8 yıl
Yarbay

Yeni abenlik Hocam, kablo bekliyorum. müşteri hizmetlerini hem aradım hem yazdım ama onlarda pek yeterli bi cevap veremiyorlar, çoğu kişinin evrakları göndermeden kablosu bırakılmış benim evraklar teslim edildi hala ses seda yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ThesadisT
E
8 yıl
Çavuş

Merhaba,

Ben de yeni geçenlerdenim. Şu an şehir dışındayım ama aktivasyonum tamamlanmış. 50 mbit hız tanımlanmış görünüyor online işlemlerde. Daha önce ttnette adsl kullanıyordum. Aynı kablo bağlantısı ile 50mbit alabilir miyim? Bir de vdsl desteği olan bir modem mi almam gerekiyor? Önerebileceğiniz bir marka var mı?



C
8 yıl
Yüzbaşı

2 gündür Türknet te hiçbir sorun yaşamadım. Sadece ilk bağlandığında Modem dns alamadı, onu da elle girdim çözüldü. 32 mbps hız tanımlı; kabloyla 3-3,4 kablosuz 2,5-3 arası indirme yapıyor. Lol da kabloyla 25, kablosuz 35 ping veriyor. Şimdilik gayet güzel.
Ttnette 35 mbps hız için wifi ile speedtestte sabit 10-15 pin alıyordum. Bunda 20-40 arası değişiyor. Dikkatimi çekti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 1 Temmuz 2017; 15:13:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
8 yıl
Binbaşı

100 mbitlik pakette upload 4 olması gerekmiyor mu arkadaşlar ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
8 yıl
Yarbay

Yazlık için 1 aylığına almayı düşünüyorum



1 aylık açarlar mı olur mu? Siteden sorguladığımda 16npbs ye kadar diyor



Seneye tekrar 1-2 aylık açtırabilir miyim? Sıfırdan



Ek ucret oder miyim yoksa sadece 60 tl mi odeyecegjm



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
8 yıl
Yüzbaşı

2 defa dondurma hakkın var ve yılda 180 gunu gecemezsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alimmm78
E
8 yıl
Çavuş

16mb akn'siz ve her yöne 1000 dakika taahhütsüz olarak kullanıyorum yaklaşık 1 aydır çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.
Ödediğim fiyat 60 türk lirası.



F
8 yıl
Teğmen

Tamamdır teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @ThesadisT
B
8 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar az önce gönderdiler kullanıcı adı şifremi modeme giriş yaptım ama 20 mbps yi geçemedim genelde 15-16 mbps çıkıyor speedtestte 75 mbps ye kadar alırsınız demişlerdi en azından 40 felan bekliyodum modem ayarlarıma bakarmısınız ?

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluelife07 -- 1 Temmuz 2017; 17:22:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: cyber tech


quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory


quote:

Orijinalden alıntı: cyber tech


quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

Yazlığa bağlattırıp 3 ay sonra iptal etmenin bir sakıncası olur mu? Seneye zorluk çıkarırlar mı tekrar bağlatmak istediğimizde ?

İptal ettirmek istemiyorsanız her sene tekrar başvuru tekrar bağlantıyla uğraşmak istemiyorsanız ücretsiz dondurma işlemi de yaptırabilirsiniz.



İnternetimi bir süreliğine kullanmayacağım ne yapmalıyım?

İnternet hizmetinizi kullanmadığınız süre boyunca aboneliğiniz kapanmadan dilerseniz ücretsiz dondurma servisimizi kullanabilirsiniz.

Dilediğiniz zaman 0850 288 80 80 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak size özel müşteri temsilcinizden internet hizmetinizin dondurulmasını isteyebilirsiniz.



İnternet hizmetini dondurma sınırı varmı?

Bir yılda en fazla 180 gün ve yılda en fazla 2 kez internet hizmetinizi dondurma hakkınız bulunmaktadır.

1)Bir yılda 180 gün nasıl hesaplanıyor? Abonelik başlangıç tarihi mi, yoksa 1 Ocak mı baz alınıyor?



2017 Haziranda abone olduk. 2017 Ekimden yıl sonuna kadar dondurduk diyelim. (3 ay) 2018 geldiğinde 180 gün sıfırlanıp, 6 ay daha dondurabiliyor muyuz, yoksa abonelik başlangıç tarihi baz alınıp en fazla 3 ay daha mı dondurma hakkımız kalıyor?



2) Dondurmanın ücretsiz olduğundan emin misiniz? özgür iletişim sayfasında ücretsiz yazmıyor.https://turk.net/sik-sorulan-sorular/ozgur-iletisim/

google'dan aratınca da 29 tl gibi bir ücret alındığını yazmışlar.

Dondurma işleminde abonelik tarihinizi baz alacaksınız 1 ocak değil sizin için yılın başı abone olduğunuz gün oluyor ayrıca o 180 gün sadece bir seferde talep edeceğiniz toplam gün süresidir yani toplamda 6 ay yani 180 gün süreyle dondurma servisini kullanıyorsunuz zorunluluk yok siz ben 120 gün(4 ay) yada 150 gün(5 ay) dondurmak istiyorum derseniz bu şekilde dondurulmasını da talep edebilirsiniz


Dondurma işlemi ücretsizdir Turknet diğer iss'ler gibi bu hizmetten ücret almıyor ayrıca sizin de eklediğiniz linkte ücret konusu yazmıyor o linkte aşağıdaki açıklama mevcut, google aramasına ya da diğer forum ve paylaşım alanlarındaki yazılanlara itibar etmeyin.



İnternetimi bir süre kullanmayacağım. Ne yapmalıyım?

İnternet hizmetinizi kullanmadığınız süre boyunca aboneliğiniz kapanmadan dilerseniz dondurma servisimizi kullanabilirsiniz. Bu süre içerisinde size internet ve ses hizmeti için herhangi bir fatura üretilmez. Dilediğiniz zaman 0850 288 80 80 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak size özel müşteri temsilcinizden internet hizmetinizin dondurulmasını isteyebilirsiniz.


İnternet hizmetimi dondurma sınırım var mı?

Bir yılda en fazla 180 gün ve yılda en fazla 2 kez internet hizmetinizi dondurma hakkınız bulunmaktadır.





Not: Benim bildiklerim bir turknet kullanıcısı olarak bu şekildedir, yanlış bir bilgilendirme yapmışsam forumda üye olan Turknet Destek Personeli forum arkadaşımız TurkNetDestek gerekli bilgilendirmeyi ve düzeltmeyi yapacak ve bizleri bilgilendirecektir.

Anladım hocam. O zaman yazın 3 ay kullanmak için bağlatanlarda dondurma seçeneği pek makul değil. 3 ay yazın kullandıktan sonra seneye tekrar yazın kullanmak için 9 ay dondurmak gerekiyor. 180 gün 6 ay yaptığından, haliyle 9 ay dondurmak mümkün değil. İptal edip seneye tekrar bağlatmaktan başka çare yok gibi bu durumda.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Yüzbaşı

Taahhütsuz oldugu için her zaman iptal hakkınız var. Ben yazligimda deniyorum su an eylulde iptal ettirecegim ekimden gecerli olacak. Iptal isleminde israrli olmak gerek görüp deneyecegiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 1 Temmuz 2017; 17:0:20 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alimmm78
P
8 yıl
Teğmen

Vdsl'de upload hızı 2 mbps olarak veriyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @uykusuzinsan
U
8 yıl
Binbaşı

Müşteri hizmetlerini arayıp güncelleme isteyin hocam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @susqunkinq
B
8 yıl
Yüzbaşı

Guncellediler 30 a kadar cikti bence hala dusuk 75 ile 30 arasinda cok fark var modem degelerinden anlayan biri bakabilir mi acaba ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @uykusuzinsan
F
8 yıl
Yarbay

Neyse bi bakalim hevesim kacti cunku 1mb dusuk pingli neti 15 mb yuksek pingliye tercih ederim adami deli ediyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaan147