Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
39
Cevap
22095
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ttnet Kablosuz Modem RT-205 Dikkat
S
19 yıl (130 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

4-5 gün önce bu modemi aldım. Türkçe yazlımı bu modemlerde yavaş geliyordu bana bende ingilizce firmwire ni atmak istedim. Ama bir türlü atamadım. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana bu modemde update yapamazsınız. 12 Kişi kısıtlı firmwire upload yapılamaz dedi. İnanamadım. Benim olan bir modeme neden firmwire yükleyemem ne karışır TTnet buna sinirlendim. Şimdi modemi geri vermek için uğraşıyorum bilgilerinize

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
19 yıl (6379 mesaj)
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: machinehead

HAYATIMDA GORDUGUM EN KOTU MODEMIM ONAYLAMA KODLARI GOZUKMUYORDU UPDATE YAPTIM SIMDI DE YAHOO GMAIL HOTMAIL HIC BIR ONLINE WEB BASED MAIL SISTEMI ACILMIYOR BIKTIM PROBLEMINDEN SAKIN ALMAYIN O 50 KUSUR YASINDAKI BEY AMCADA EMINIM BU FIRMADA CALISIYOR SADECE ORTAYA CIKINCA INKAR EDIYOR BEN BILIYORUM KI ARKADASLARIM VAR BU IS ICIN PARA ALIYORLAR ISLERI FORUMLARA GIRIP YALAN SEYLER YAZMAK


Laf atmaya ve suçlamaya çalıştığın o "elli küsur yaşındaki bey amca" AirTies'da çalışmıyor!... İstersen iddiasına girelim, genç arkadaşım. Ama AirTies'çıları yakından tanıyan birisi. Hoş, son zamanlarda AirTies o kadar çeşitli projelere daldı ki artık onları takip edemiyorum dahi. Malum, kendi hayatımızı da kazanmak için çalışmak zorundayız!... Ama sen bu kadar tek taraflı ve iddiacı olma; sonra mahçup olduğunda özür dilemekte zorlanmayasın!


Şimdi gelelim sorunlarına: öncelikle sendeki modem Telekom'dan aldığın RT-205TT mi, yoksa piyasadan aldığın RT-205 mi veya Smile ADSL'in verdiği mi? Anlayabildiğim kadarıyla Internet'e bağlanabiliyorsun. Ltf. bir zahmetwww.airties.com sitesine git (bu site yakında yenilendi...), ve oradan Destek/Firmware/RT-205/Türkiye/(sendeki RT-205 versiyonu hangisi ise...)'den ilgili Firmware'i tekrar masaüstüne indir. Sonra da RT-205'ini resetle ve indirdiğin son sürümü tekrar yükle.

Ben halen birkaç yerde WAV-140 kullanıyorum; RT-101, RT-210 de kullandım. RT-210, RT-211, RT-205 kullanan en azından 17-20 tanıdığım kişi var. Bunların hiçbirisinde, özellikle senin şikayetçi olduğun, Web tabanlı E-Posta serverlarına ulaşmakta bir sorun olduğunu duymadım.

Ha bu arada hat değerlerin nasıl, onları da bir kontrol edip bir kenara not ediver.

Bütün bunları yaptıktan sonra, diyelim ki sorunun hallolmuyor. Şansına İstanbul'daymışssın. AirTies'ın yeni merkezi Gayrettepe'de, ana cadde üzerinde merkezi bir konumda. Artık bir zahmet modemi kap gel (P.tesi-Cuma) ve şikayetini oradaki Teknik Servis'teki kişilere ilet. Ya orada işini teknik anlamada halledeceklerdir, ya da sana yeni bir modem vereceklerdir. (Eğer modemin standart veya Smile için üretilmiş RT-205 ise sorun hiç olmayacaktır da RT-205TT'lere nasıl bir uygulama yapıyorlar; orasını şu an ben de bilmiyorum...)

Kolay gelsin.



R
19 yıl (21385 mesaj)
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

arkadaşlar soruma cvp almak için tam doğru yerdeyim yazı yazan herkez bu modemi kullanmış çnkü,özelliklerinide biliyorsunuz,RT-205TT sahibiyim modemi sırf üniversitede okulun internetinden yararlanmak için aldım okulun hemen karşısında evim yani accespoint gözümün onünde duruyo galiba accespointti yani o cihazın adı interneti yayan aletin neyse benbu modemle eve masaüstü pcme internet bağlayabilirmiyim sorum bu yardım ederseniz çok sevinirim!!!


sen yanlış alet almışsın, wireless kart alıcaktın...senin modemin sadece wireless vericisidir...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=410&productid=bd1132

Ayrıca konuyla ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkte...

http://aliboyaci.com/blog/2006/12/11/wireless-kart-secimi/


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.