Fatura Tutarı 94.50 TL 50mbit download hiber kotasız yalın intertim. 2017 kasım 2019 kasım taahhütü bulunmaktadır.
Bölgemde fiber altyapısı olan başka firmaya geçmek istiyorum. Bu nedenle Türktelekom internet hattımı devretmek istiyorum. Geçeceğim internet 2 ile 5 gün içinde bağlantı yapıyormuş bu nedenle 2 gün öncesinden bilgi verirseniz bende internetsiz kalmak istemiyorum.
İnternetim 2017 kasımdan 2019 kasıma kadar taahütlü olup Kasım ayında taahhütü biteceketir. Devir alacak kişinin faturasına ilk ay devir alma ücreti olarak 36 TL lik bedel yansıtılacaktır. Devir işlemi yapılması için beraber bir TTNET mağazası ya da genel müdürlüğüne gidilmesi gerekiyor. Ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve gayrettepe Telekom müdürlüğüne yakınım. Eğer internet aboneliğimi devir almak isteyen varsa özelden mesaj gönderebilir.
Not-1: Devir almak isteyen kişi 2 gün önceden kesin haberini verirse ben de diğer firmaya başvuru yapabilirim. İnternetsiz kalmak istemiyorum. Not-2: Bölgemde ttnetin fiber altyapısı olmadığı için devir etmek istiyorum. Not-3: Oyunlarda ping değerleri LOL 13 ms CS GO(faceit) 40-55 ms PUBG 60-65 ms (sizin altyapınızda hiper ise bu değerleri alırsınız, fiber ise daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.) Not-4:Şuan benim kullandığım internet paketini 24 ay taahhütlü devirsiz açtırmak isterseniz yüklediğim resimde 177 TL x24 ay ücretlede açtırabilirsiniz.< Resime gitmek için tıklayın >
TTnet e taahhüt verip farklı sebepler nedeniyle internet aboneliğini devretmek isteyenler için ana konu olması gerektiğini düşünüyorum.
Aynı durum KabloTV-Uydunet te oldukça sık gündeme geliyor.
İlaveten, devretmek isteyen önce TTnet i arayıp aboneliği dondurursa aboneliğin devamı veya devri sırasında TTnet daha cazip tekklifler sunabiliyor.
İlk olarakta Ankara da olup taahhütünün bitmesine 3-4 ay kalan düşük fiyatlı internetini devretmek isteyen varsa mesajlaşabiliriz.
SSS:
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/sss/Sayfalar/Devir-Islemi.aspx
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufmet -- 23 Nisan 2017; 9:01:20 >