Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
615
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tsuritama
O
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Anime Adı : Tsuritama
Anime Türü : Shounen , Sci-Fi ,
Bölüm Sayısı : 1
Anime Yılı : 2012

Özet;
Yuki Sanada tek bir arkadaşı bile olmayan ve insanlarla iletişim konusunda da pek gelecek vaat etmeyen bir lise öğrencisidir. Fransız büyükannesiyle birlikte Enoshima adasında yaşamaktadır. Derken bir gün Haru isimli bir gençle yolları denk düşer. Haru dünyaya balık avı için gelmiş bir uzaylı olduğunu söyler bizim liseli gencimize. Bu ikiliye Natsuki ismindeki diğer bir liseli genç ve Hindistanlı, gizemli bir çocuk olan Akira da katılınca üzerinde yaşadıkları ada dünyanın kaderini belirleyecek bazı olayların merkezi haline dönüşür.


Bu Kısmı alıntıdır.İlk bölümünü verdi anime.tvhttp://www.turkanime.tv/anime-detay/Tsuritama
Bence güzel ve çizgileri orijinal geldi.Güzel hoş bence.Konusu da günlük hayata yakın.Belki sıkıcı gelebilir.Ama bence sıkıcı olan şeyler sıradan olanlardır ve sıkıcı olanlar daha sanatsal.Edebiyat gibi nasıl sıkıcı denilen kitaplar daha sanatsal ise anime içinde öyle bence.Ve psikolojik anlamda da başarılı bence.Neyse çok konuştum.Ben önerimde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 16 Nisan 2012; 16:07:59 >

O
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu aşağılık forumu silmek istiyorum nasıl silicem.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.