O

Yüzbaşı
24 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
11 yıl
Yardım Eder Misiniz Telefonum Kulaklığımın Sağ kısmını çalıştırmıyor.
Arkadaşlar mavi lumia 520 aldım 10numara bir telefon ilk telefonum ondan karşılaştırma yapamıyorum. arkadaşlar kulaklığın sağından ses gelmiyor.Neden acaba yardım edebilecek var mı??(Kontrol ettim kullaklığımda sorun yok bilgisayarda çalıştı bütün kulaklıklarda denedim hepsinde de sağ kısım çalışmıyor.) Ne yapmalıyım?
O
11 yıl
Tercih Yardımı!
Merhaba arkadaşlar.Bu sene ikinci senemdi Mf çıkışlıyım ygsden sonra Tm alana geçtim ve mf4 69bin tm1 60bin geldi :( Hukuk,Psikoloji hayal oldu. Hiç fen çalışmamıştım ne hikmetse mf 4 69bin geldi.
Mühendislik hiç istemiyordum.Nese bana ne önerirsiniz.Sakarya bilgisayar mühendisliği tutuyor,Bilişim sistemliği mühendisliğide, Başkent yönetim bişim sistemleride (tb) tutuyor. Matalurjide tutuyor ama ağır sanayi istemiyorum. Ben aslında sosyal bilimleri daha çok seviyorum.Çok okumak ve yazmayı çok seviyorum aslında.Bana ne önerirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
O
11 yıl
Endüstri Ürünleri Tasarımı / İç Mimarlık / Bilgisayar Mühendisliği
Hangi meslek bana uygun bir türlü karar veremedim çevremdeki insanlar daha çok mimar ve içmimar olmamı öneriyorlar.Bende bilgisayar mühendisliği daha çok para kazanıyor diye düşünüyorum.(Herşey para değil tabikide ama bazı gerçeklerde var yani.Birde ben hangi bölüme girersem gireyim o bölümü bir anda olmasada sonradan seveceğimi ve artık alışacağımı ve elimden gelen bütün gayreti sarf edeceğimi düşünüyorum hatta okulda profesörlüğe kadar çıkmak hedefim var.Sizce hangisi bana uygundur ve bana içmimarlıkla ve bilgisayar mühendisliği ile bilgi verir misiniz.Bu arada iç mimarlık mf4 içmimarlık çevre tasarımı tm1 sayısalcı olarak hem fen mat hemde edb sınavına gireceğim.Bilkent puanı düşükmüş.Ama iş imkanı hangisi daha iyi ve hangisi bana daha uygun bilemiyorum.Zaha hadidden tutun Vladimir kagan a kadar baya mimar,tasarımcı tanıdığım ve yapmış oldukları eserlerin arşivi mevcut.Ama ne olmayım sorusuna sene sonunda karar vericem heralde sizden nacizade isteğim sadece bilgilerinizi sunmanız olacaktır.Şimdiden teşşekkür ederim..


Not:İmla ve noktalama hatalarımdan dolayı özür diliyorum.Eğer konuyu yanlış yere koyduysam taşınırsa sevinirim.
Bu gün benim doğum günüm. :)
O
12 yıl
140kden 25-30k olurmu?
Bütün hepsini full yapsam bile (Buda imkansız aslında geo mat kimya belki ama bio imkansız.)400 puan oluyor.Artk seneye kaldık heralde.Hedefte itü Eütdü.Belki bilgi tamburslu olur.

türk 24y 10d
sos 10y 7d
mat 5y 25d
fen 11y 29d
O
12 yıl
Tsuritama
Anime Adı : Tsuritama
Anime Türü : Shounen , Sci-Fi ,
Bölüm Sayısı : 1
Anime Yılı : 2012

Özet;
Yuki Sanada tek bir arkadaşı bile olmayan ve insanlarla iletişim konusunda da pek gelecek vaat etmeyen bir lise öğrencisidir. Fransız büyükannesiyle birlikte Enoshima adasında yaşamaktadır. Derken bir gün Haru isimli bir gençle yolları denk düşer. Haru dünyaya balık avı için gelmiş bir uzaylı olduğunu söyler bizim liseli gencimize. Bu ikiliye Natsuki ismindeki diğer bir liseli genç ve Hindistanlı, gizemli bir çocuk olan Akira da katılınca üzerinde yaşadıkları ada dünyanın kaderini belirleyecek bazı olayların merkezi haline dönüşür.


Bu Kısmı alıntıdır.İlk bölümünü verdi anime.tvhttp://www.turkanime.tv/anime-detay/Tsuritama
Bence güzel ve çizgileri orijinal geldi.Güzel hoş bence.Konusu da günlük hayata yakın.Belki sıkıcı gelebilir.Ama bence sıkıcı olan şeyler sıradan olanlardır ve sıkıcı olanlar daha sanatsal.Edebiyat gibi nasıl sıkıcı denilen kitaplar daha sanatsal ise anime içinde öyle bence.Ve psikolojik anlamda da başarılı bence.Neyse çok konuştum.Ben önerimde.
O
12 yıl
Önemli Bir Soru Okul Puanıyla ilgili.
Dün okulda rehberlik hocası geldi dediki' Okuldan maxsimum 60 puan gelicek' ben şok oldum.Geçen sene 75 puan dı neden 60 oldu ve nedense şimdi söyleniyor.Bu haber ne kadar doğru.Bilen bir vatandaş yok mu??
O
12 yıl
Alttaki hakkında ne düşünüyorsun?
alttaki Olayı anlamadı.
O
12 yıl
Neden Türk Fantastik dizi YOK!!!
Neden bizim fantastik dizimiz yok vampirli,kurtadamlı,cadılı veya illa bunlar olmasın heroes gibi doğaüstü güçlü neden yokki merak ediyorum doğrusu.Hep bol para getirecek türden mi yapılmak zorunda diziler.Neden senaryosu düzgün bir fantastik filmimiz yada dizimiz olmasın bizim.Ne bilim Misfist gibi The secret Ciycle gibi Tower Prep gibi Supernatural,Heroes,Dexter,Teen wolf,being human,wampir günlükleri ne bilim yani güzel kendimize has mizahda olsa olur yani neden yok merak ediyorum doğrusu.Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum yoksa ben yanlış mı düşünüyorum.
O
13 yıl
İtü EUT MİM
Eut bölümü ile mimarlık arasında kalıyorum Eut çok hoş geliyor ama iş imkanının nasıl olduğunu orada okuyan yada mezun birinin ağzından duymak istiyorum mezun olan varmı? 2009 da ilk 6.000 i alan bir bölüm olduğundan dolayı çok merak ediyorum iş olanaklarını.El yeteneği çok mu önemli ing hazırlık varmı? Yurt dışında master yaparken burs olanakları varmış nekadar doğru?
Sorularıma cevap verecek varmı şimdiden teşekkür ediyorum.
O
13 yıl
Mimarlık - Eczacılık
Sizin bilgilerinizi ve görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Benim aklım mimarlıktan yana daha çok.(Çünkü insanın yaşam alanlarını 1.sağlıklı 2.huzurlu ..(çoğaltıla bilinir.) olmasını sağlamaktır.İnsan eğer küçük yada büyük bir hastahaneye girdiğinde oradaki hava onu bunaltıyor ise insanı huzursuz yapıyor ise bunun nedeni mimari bir hatadan kaynaklı olabilir.Bence mimar bir mekana giren insanı yönlendirebilmeli ve hava akımını ona göre ayarlamalı sadece hava ile kalmamalı onun bulundugu ortamın sıcaklılıgıda şahsı rahatsız edebilir.)
Eczacı(Kalfası kasada durur kendisi arkada yatar.Tembel adam işi gibi duruyor Amacım küçümsemek Asla Asla değildir. :) Aslında benim nereyi istediğimi tahmin etmişsinizdir.

Şimdik sizin bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Çünkü ben 2012 de YGS-LYS ye gireceğim :D

İtü Odtü mimarlık olmazsa Marmara Eczacılık


Mesaj yazmayı unutmayın :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.