Kısa bir süre once cikan ve bir cok kullaniciyi bezdiren :\Documents and Settings\........\Local Settings\Temp\wmsetup.dll klasörünü oluşturarak çalışan ayrica Hem bilgisisayari hemde ağ protokollerini ağırlaştıran Trojan-dowloader.Wİn32.MUrlo.nn trojeninden kurtulamayanlar Aşağidaki anlatimlarimi dikkatle uygalayiniz .
- Sisteminizde Sp2 var ise Sp3 yükleyiniz - Sisteminize Malwarebytes' Anti-Malware si idiriniz. - Sistemi Güvenli kipte Açiniz - Sisteminizden Adobe Flash player - Sun java yazilimlarinizi kaldiriniz - Sisteminizde ki Temp ve Temporary Internet Files kalsörlerin içeriğini siliniz. - Cooke leri siliniz - Başlat Çalşıtır msconfig yazın ve enterlayin ,Başlanagıç Sekmesindeki istemediğiniz tum run lari kaldiriniz. - Sistemi yeniden başlatiniz . - Malwarebytes' Anti-Malware kurunuz ve kormu modunu aktif ediniz.( Yazilimi update edin ve varasa guncel versiyonunu kurunuz.) - Klasör Seçeneklerinden Gizli dosya ve Klasörleri Gösteri Seçiniz. - Kullandiğiniz Anti Virüs yaziliminin updatelerini yapiniz. - CCleaner yada HijackThis tarzi programlar ile regedit ( kayit defterinizde ) temizlik yapiniz. - Daha sonra Malwarebytes' Anti-Malware ile sisteme tam bir tarama yapiniz. - Malwarebytes' Anti-Malware in buldugu ve karantina bölgesine attiklarini silerek temizleyiniz. - Sisteminizi yeniden başlatiniz. - Dana once kaldridigimiz Adobe Flash player - Sun java yazilimlarinizi tekrar kurunuz.
Saygilarimla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 7 Ağustos 2008; 17:12:34 >
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
Kısa bir süre once cikan ve bir cok kullaniciyi bezdiren :\Documents and Settings\........\Local Settings\Temp\wmsetup.dll klasörünü oluşturarak çalışan ayrica Hem bilgisisayari hemde ağ protokollerini ağırlaştıran Trojan-dowloader.Wİn32.MUrlo.nn trojeninden kurtulamayanlar Aşağidaki anlatimlarimi dikkatle uygalayiniz .
- Sisteminizde Sp2 var ise Sp3 yükleyiniz
- Sisteminize Malwarebytes' Anti-Malware si idiriniz.
- Sistemi Güvenli kipte Açiniz
- Sisteminizden Adobe Flash player - Sun java yazilimlarinizi kaldiriniz
- Sisteminizde ki Temp ve Temporary Internet Files kalsörlerin içeriğini siliniz.
- Cooke leri siliniz
- Başlat Çalşıtır msconfig yazın ve enterlayin ,Başlanagıç Sekmesindeki istemediğiniz tum run lari kaldiriniz.
- Sistemi yeniden başlatiniz .
- Malwarebytes' Anti-Malware kurunuz ve kormu modunu aktif ediniz.( Yazilimi update edin ve varasa guncel versiyonunu kurunuz.)
- Klasör Seçeneklerinden Gizli dosya ve Klasörleri Gösteri Seçiniz.
- Kullandiğiniz Anti Virüs yaziliminin updatelerini yapiniz.
- CCleaner yada HijackThis tarzi programlar ile regedit ( kayit defterinizde ) temizlik yapiniz.
- Daha sonra Malwarebytes' Anti-Malware ile sisteme tam bir tarama yapiniz.
- Malwarebytes' Anti-Malware in buldugu ve karantina bölgesine attiklarini silerek temizleyiniz.
- Sisteminizi yeniden başlatiniz.
- Dana once kaldridigimiz Adobe Flash player - Sun java yazilimlarinizi tekrar kurunuz.
Saygilarimla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 7 Ağustos 2008; 17:12:34 >