Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
613
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Trendyol için fotoğraf makina tavsiyesi
M
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar. Trendyolda tekstil ürünleri satışı yapmaktayız. Ürünlerin fotoğraflarını kendi cep telefonum ile çekmekteyim.Bu arada trendyol 2 mb civarı fotoğrafları onaylıyor daha büyük boyutları kabul etmiyor. Şöyle bi sorunum var, renklerin doğruluğunu bir türlü tutturamıyorum. Pro modunda sürekli olarak aydonlığı azaltıp çoğaltıyorum ancak yinede çoğu renkte doğru olmuyor. Telefonun ekranı amoled. Çektiğim fotoğraflar genelde pcde daha başka tonda gözüküyor. Bu arada fotoğraf çekiminde beyaz ışık ile aydınlatma yapıyorum bunun yerine günışığımı yapmak gerek? Kısacası çok uğraştırıyor. Bize profesyonel birşey lazım değil. Uygun fiyatlı Renk doğruluğu olacak cep telefonuda olabilir dijital fotoğraf makinasıda. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yüzbaşı

Merhaba, Beyaz ayarı denen bir ayar var, onunla yapabilirsiniz hocam. Raw çekiyorsanız süper. Photoshop/lightroom'da beyaz ayarını ayarlamaniz gerek, bunu beyaz a4 kağıtla veya gri kart denilen özel bir kart ile yapabilirsiniz. Bir örnek video ekliyorum. Bu sizin hedefinize yaklaştırır sizi.
https://www.youtube.com/watch?v=LU67SNGCMtE&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @must@fa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.