Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
64
Cevap
1809
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Train to busan (busan treni) (4. sayfa)
R
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Zaten Kore sinemasına girecek adam bu filmle başlamasın. Bu serüven genelde Oldboy ile başlar, benimki Bong'un Memories of Murder filmiyle başlamıştı. Dediğin gibi çok sağlam filmler var Kore sinemasında, adamların kendilerine ait bir tarzı olduğu için farklı bir sinema dünyasına girdiğinizi hissediyorsunuz.

Train to Busan'a gelirsek, günümüzde zombi temalı yapılar tutuluyor. Koreliler de gerilim işini iyi kotardığından film bu kadar ilgi çekmiştir. Yoksa derin bir hikayesi olduğunu düşünmüyorum zaten. Boş zamanımda izlerim bakalım dediğin kadar kötü mü :)
Müdür sende direkt zirveden başlamışsın ama olmaz ki
Bende Silmido ya da Joint Security Area izlemiştim ilk, daha 20 li yaşlarda bile ağırlığı altında eziliyor insan ceket ilikleyip izliyor ve de sinematografya gelişiyor. Dram kelimesi ete kemiğe bürünüyor. Birde reaksiyonları komik olmakla uzaktan yakından niyetleri olmadığı halde bu kadar doğal ve komik olmasa şibaloma lar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yarbay

Videoyu izlemek için tıklayınız

2.si geliyor. Konu bulamadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

İlk film baya iyiydi bence beklentimin üstünde çıkmıştı izleyince, Fragman iyi gibi aslında ama sanırım aksiyon fazla olacak gibi.




Bu mesajda bahsedilenler: @BlackGhost12
M
5 yıl
Yarbay

ben paylaşcaktım



K
5 yıl
Yarbay

Ayrı bir konu açsaydınız daha iyi olurdu. İlk filmin konusu olduğu için kimse 2. filmle ilgili yorumunu-sorusunu buraya yazmayı pek aklına getirmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @BlackGhost12
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.