merhabalar 8 eylül 2010 tarihinde memleketimize giderken yolun mıcırlı olmasından dolayı hakimiyetimizi kaybederek bir kaza yaşadık kaza sonucunda arabayı kullanan babam vefat etti ablam ve ben hafif yaralı olarak kazayı atlattık. sorum şu olay tek taraflı ölümlü trafik kazası olarak geçiyor normalde trafik sigortası ölümlü kazalarda karşı tarafa tazminat ödemek durumunda kalıyor bizim kazamızda nasıl bir uygulama yapılır araştırdım ama bulamadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Zorunlu trafik sigortası sizin için bir ödeme yapmaz. Karşı tarafa verilebilecek hasarlar-kayıplar karşılanır. Eğer aracınızın kaskosu var ise, tarafınıza ödeme yapılır.
Eğer yolda hata var ise, uyarı tabelaları konulmamış ise, karayollarına dava açma hakkınız var.
kaza sonrası biz hastane de olduğumuz için jandarma kafasına göre bir kaza raporu yazmış bizde kaza raporuna itiraz davası açtık bilirkişi raporunu bekliyoruz onun sonucuna göre karayollarına dava açılacak.
bir kaç yerde okudum destekten yoksun kalma tazminatı istenebilir deniyor ancak o olaylardaki hiç bir kaza bizimkiyle doğal olarak aynı değil.
8 eylül 2010 tarihinde memleketimize giderken yolun mıcırlı olmasından dolayı hakimiyetimizi kaybederek bir kaza yaşadık
kaza sonucunda arabayı kullanan babam vefat etti ablam ve ben hafif yaralı olarak kazayı atlattık.
sorum şu olay tek taraflı ölümlü trafik kazası olarak geçiyor normalde trafik sigortası ölümlü kazalarda karşı tarafa tazminat ödemek durumunda kalıyor bizim kazamızda nasıl bir uygulama yapılır araştırdım ama bulamadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.