Merhaba arkadaşlar. Yeni almış olduğum 741nd router cihazımı confiruge ettim.Sorunsuz çalışıyor.Almamdaki asıl amac bandwidth sınırlaması içindi. Sizin tecrübe ettiğiniz kuralları öğrenmek istiyorum.
- Öncelikle dhpc ni açtım ve almış oldukları ipleri ve mac adreslerine ulaştım. -DHPC bölümünden Mac adresine göre adres rezevasyonunu kullanarak sabit ip almalarını sağladım. -Bandwidth bölümünden tek tek sabit iplere kural atayarak çeşitli hızları girdim.
Yeni almış olduğum 741nd router cihazımı confiruge ettim.Sorunsuz çalışıyor.Almamdaki asıl amac bandwidth sınırlaması içindi. Sizin tecrübe ettiğiniz kuralları öğrenmek istiyorum.
- Öncelikle dhpc ni açtım ve almış oldukları ipleri ve mac adreslerine ulaştım.
-DHPC bölümünden Mac adresine göre adres rezevasyonunu kullanarak sabit ip almalarını sağladım.
-Bandwidth bölümünden tek tek sabit iplere kural atayarak çeşitli hızları girdim.
http://imageshack.us/scaled/landing/14/34813871.jpg
bu kural gibi 16 tane yaptım ve en sonunda sabit ip almayan yabancı kişilerin şifre edinip sisteme sızmalarına karşıda diğer kalan ip aralığını ;
http://imageshack.us/scaled/landing/4/67346561.jpg
Dhpc den ip atamasınıda,ip rezervasyonun bittiği ipten başlamak üzere vermesi için ayarladım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.