A

Çavuş
02 Mayıs 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
DIŞ HAVA EĞRİSİ ÖRNEĞİ
Merhabalar,
Oda sıcaklığı 22 derece olması için dış hava sıcaklığının değerine göre olması gereken kazan sıcaklığını gösteren tablo bulamadım.Kombime dış hava sensörü bağlanamadığı için manuel olarak mümkün olduğu kadar yapmayı düşünüyorum.Günde 2-3 kez ayarlasak yeter sanırım.Sürekli belirli derecede çalışmasından iyidir.Evde sürekli olarak kalan var. Kombim yoğuşmalı.Yardımlarınız için teşekkürler
A
10 yıl
Panel petek boyu hakkında
Merhabalar
Evim 3.bölgede olan afyonda.82 metrekare ama net olarak sanırım düşer.Güney cepheli,arakat,dış duvarlar paksyding.Eski katı yakıtlı merkezi ısıtma sisteminde bulunan toplam 3.5metre olan pkp 21 serisi peteklerimi, 22pkkp ddplus ile değiştirdim.
Oda m2 eski 21pkp yeni 22 pkkp
salon 18 900 2000 22pkkp
Y.odası 10 600 1300 22pkkp
Ç.odası 10 600 1300 22pkkp
Mutfak 8 900 600 21pkp yer değişimi
Banyo 4.5 500 500 değişmedi 21 pkp
Hol 8 yoktu 600 21pkp yer değişimi


Henüz çalıştırmıyorum.Eski petek boyu 3.5 metre iken yeni petek metrajı 6.3 metre olarak yenilendi.Kombim DD nitromix p24.Petek boyunun bu kadar büyük olmasının yakıt sarfiyatı açısından dezavantajı olurmu yoksa daha az kombi derecesi ile daha iyi verim mi alınır? Toplam 6 petek var. 4 peteğime TRV danfoss taktırdım.Banyo hariç diğer peteklerimin arkasına izopan ısı yansıtıcı takıldı.
A
11 yıl
TP-LİNK 741 ND bandwidth Hakkında
Merhaba arkadaşlar.
Yeni almış olduğum 741nd router cihazımı confiruge ettim.Sorunsuz çalışıyor.Almamdaki asıl amac bandwidth sınırlaması içindi. Sizin tecrübe ettiğiniz kuralları öğrenmek istiyorum.

- Öncelikle dhpc ni açtım ve almış oldukları ipleri ve mac adreslerine ulaştım.
-DHPC bölümünden Mac adresine göre adres rezevasyonunu kullanarak sabit ip almalarını sağladım.
-Bandwidth bölümünden tek tek sabit iplere kural atayarak çeşitli hızları girdim.

http://imageshack.us/scaled/landing/14/34813871.jpg

bu kural gibi 16 tane yaptım ve en sonunda sabit ip almayan yabancı kişilerin şifre edinip sisteme sızmalarına karşıda diğer kalan ip aralığını ;

http://imageshack.us/scaled/landing/4/67346561.jpg

Dhpc den ip atamasınıda,ip rezervasyonun bittiği ipten başlamak üzere vermesi için ayarladım.
A
11 yıl
300-350 TL YE TABLET ÖNERİSİ
Bütçe 300-350 tl.Sizin önereceğiniz tablet hangisidir.
A
22 yıl
Pc Shotdown
10 tane pc aldım.pclere shotdown dedigın zaman tamamen kapanması lazımken,bazıları kapanıp tekrar acılıyor nedenı ne olabılır.(Format attııgım halde)simdiden thanks beyler..
A
22 yıl
ACiL Switch ile hub
Merhabalar
Switch ile hub arasında fark varmı. 10 Pclık network kuruyorum ama switchle hepsi birbirini görmüyor 8 lık hub var onu taktıgım zaman bir birini göruyor.Soru ne olabılır?Kabloları kontrol ettım kopukluk olsaydı hubdada bırbırını gormezdı !!!!SOrunnn ne olabılrı sımdıden thanks beylerrrr..
A
22 yıl
cep telefonu aracılıgı ile herhangı bır pcden
cep telefonu aracılıgı ile herhangı bır pc den internete nasıl baglanabılırım.Bagalana bılmek ıcın hangı donanımları almam gerekıyor yardım plsss
A
22 yıl
Network çözümleri için SatServ ya da WinRoutePro
Network çözümleri için SatServ ya da WinRoutePro yazılımı kullan varmı.Yardım beklıyorum nasıl bır program cektım ama ayarların nasıl yapılacagıı bılmıyorum ullan varsa yardımcı olsun pls thanks
A
22 yıl
phılps 104B model monıtor
phılps 104B model monıtor altlıgı acılen lazım bır halt ettım bırısının kını kırdım.Nerden bulabılırım elınde fazla veya cıkıntı olan varsa verebılırmı rıcaa acelel lazım okey..Beklıyorum cevapları.+++ nerden bulabılırım ?
A
22 yıl
sıte ıcı sorgulama motoru
arkadaslar benım sorunum aynıwww.osym.gov.tr dekı gıbı bır sıte ıcı sorgulama motoru lazım bana ve nasıl yapılacagını bılmıyorum ogrencının numarasını gırıp sorgula dedıgı zaman ogrencının hangı dersten gecıp hangı dersten kaldı gosterecegını nasıl yapacagımı soylersenız sevınırım.bunu cgi-bin denmı yoksa asp denmı yapılacagını bılmıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.