Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
460
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toshiba Klima Iade Edebilir Miyim?
F
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba forum sakinleri
1 hafta önce Toshiba Ras-13N3KVR klima aldım. Ertesi gün gelip kurdular. Geldiğinde klimada ilk dikkatimi çeken şey sesi oldu. Sessiz modda dahi hissedilir bi ses vardı. Iş yerimde Daikin ve Midea klimalar var onlara kıyasla söylüyorum bunu. Aldığım yere söylediğimden bu klima hiç ses yapmaz dediler. O gün iade etmek istedim ama ses sorununu ispat edemeyeceğimi düşündüm
Bugün montaj üzerinden 5 gün geçmişken klimam soğutmamaya başladı. Şu an vantilatörden farksız hava veriyor. Hiçbir şekilde soğutmuyor.
Alalı henüz 1 hafta olmadığından Ürünün kusurlu OLDUĞUNU söyleyip para iadesi isteyebilir miyim ? (Kredi Kartı ile aldım )

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.