Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
810
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Torch Sorunlarım...
.
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba.Torch türkiyeye geldiği gün doğumgünü hediyesi olarak aldım.önce 9700 kullanıyordum,gayet memnundum.Ancak torch geldi,sorunlar baş gösterdi.ilk geldiğinde hiçbir sorunu yok,1 hafta kadar kullandım.Daha sonra bis çalışmamaya başladı.Operatör sorun olmadığını söylüyor,ancak bbm hiçbir şekilde açılmıyor.Garantiye yolladık,güncelleme yapılırken bozulmuş,0 aletle değişim yapıldı.Tüm mesajlarım,özel resimlerim gitti tabi yedekleme yapmadıkları için.Aralık başı gibi yeni torch geldi.10 gün sonra da kızak problemi başladı.Sanki kızağın içine toprak girmiş gibi,kızak kaymıyordu.Tekrar değişime verdik,cuma günü yeni alet geldi.Bakalım yine bir sorun çıkarırsa 9700e devam edeceğim bunu satıp.Anlayacağınız torch dan çok çektim,Keşke iphone alsaydım diyorum..



K
13 yıl
Yüzbaşı

9700 dan memnun kalmadiniz mi?



.
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bende bb bold modellerinin 2si de bulunuyor çekmecede.Aralarında en beğendiğim 9000.Ancak telefonun kromu çabucak soyuluyor.Bu yüzden 9700 tercih ederim.Torch'un da kullanımı çok hoş,ancak başıma açtığı sorunlar tonla.Bu yüzden almak isteyen birçok arkadaşımı vazgeçirdim.Torchu da satmaya karar verdim.Yeni bold çıkacakmış onu kullanacağım artık.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.