.

Yüzbaşı
11 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
13 yıl
Insignia-a4 hangisi tercih edilmeli?
Arkadaşlar okuldan bir hocam araştırmamı rica etti.Kendisi ötv indiriminden faydalanıyor,insignia 2.0tdi 160 hplik versiyon mu tercih edilmeli,yoksa a4 2.0tdi mı?
.
13 yıl
Torch Sorunlarım...
Merhaba.Torch türkiyeye geldiği gün doğumgünü hediyesi olarak aldım.önce 9700 kullanıyordum,gayet memnundum.Ancak torch geldi,sorunlar baş gösterdi.ilk geldiğinde hiçbir sorunu yok,1 hafta kadar kullandım.Daha sonra bis çalışmamaya başladı.Operatör sorun olmadığını söylüyor,ancak bbm hiçbir şekilde açılmıyor.Garantiye yolladık,güncelleme yapılırken bozulmuş,0 aletle değişim yapıldı.Tüm mesajlarım,özel resimlerim gitti tabi yedekleme yapmadıkları için.Aralık başı gibi yeni torch geldi.10 gün sonra da kızak problemi başladı.Sanki kızağın içine toprak girmiş gibi,kızak kaymıyordu.Tekrar değişime verdik,cuma günü yeni alet geldi.Bakalım yine bir sorun çıkarırsa 9700e devam edeceğim bunu satıp.Anlayacağınız torch dan çok çektim,Keşke iphone alsaydım diyorum..
.
13 yıl
Bir ss Arıyorum
Facebook'ta fail olan konuşma vardı arkadaşlar hani.Çocuğun biri soyadı aynı olan herkesi ekliyor,karşısına bir kız çıkıyor,asker kızı.İlerisini hatırlayamıyorum.Bilen,bulabilecek olan var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.
.
13 yıl
Üniversite öğrencisi için araç tavsiyesi?(Scirocco sipariş verildi)
Aklımda volvo c3 115 bg dizel veya volvo s40 115 bg dizel modelleri var.Sizce uygun mudur?İçlerinde en alınası araç hangisidir?Bunlara alternatif 50bin tl civarı üniversite öğrencisi aracı tavsiye eder misiniz?
Teşekkür ederim
Scirocco 1.4 160 hp berilyum grisi sunrooflu araç siparişimizi verdik.Beklemedeyiz =)
.
14 yıl
Jeep patriot alınır mı?
75bin lira bütçemiz var.jeep patriot 2.0 tdi 73bin lira gibi bir fiyata alınır mı?olmazsa bu fiyatlara jip türü önerileriniz nedir?
.
14 yıl
Windows 7\u0027de problemim
Arkadaşlar merhaba.Sorunum şu ;
Bilgisayarda bir klasör açıyorum.Sonra açtığım klasörün içinde bir klasör daha açtığımda arkadaki klasör kapanmıyor,bu şekilde birçok klasör açık kalıyor,bunlar tek tek kapatmak da zamanımı alıyor.Bunun bir çözümü var mıdır?
Teşekkür ederim.
.
14 yıl
Gaia # Mc_Saqo # 88 Lvl Wizard # 200 SİLK!! YETİŞEN ALIR!
.
14 yıl
Kaynamış Rakı İçen Var mı?
Bir arkadaşım anlattı az önce.kaynamış rakıyı soğutup içmişler,ikinci bardağın ortasında hepsi komalık olmuş,alkol komasına girmişler.Aslı astarı var mıdır?
.
14 yıl
Gaia#Mc_Saqo#88 Lvl Wizard+50k sp#50 Tl Acil
.
14 yıl
Titan # SteelBlade # 95 Lvl Blader+362k sp # 100 TL Acil
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.