Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1005
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toplamak istediğim APU sistem hakkında fikrinizi istiyorum.
Y
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yaklaşık 15 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum artık açılmakta bile zorlanıyor.

Haliyle bu kadar uzun süre yeni sistem almayınca parçalar ve uyumları hakkında bir fikrim yok. Sağdan soldan gördüğüm bilgiler ve bütçem doğrultusunda şu şekilde hazırladım.

2-3 ay apu olarak kullanıp daha sonra 8 gb rx570 ekleyeceğim. Bu doğrultuda anakart bu işlemci ile uyumlu mudur apu olarak kullanabilir miyim yada farklı parçalar birbiri ile uyumsuzluk yapar mı farklı tavsiyeleriniz olur mu ? Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. 1 haftaya alacağım.

< Resime gitmek için tıklayın >



C
5 yıl
Yarbay

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/UG14JT76

Su sisteme bakin.

Anakarti B450 alin, fiyat farki yok neredeyse.
Onun disinda kasa-psu secimleri farkli, ileride ekran karti takacaksaniz Everest marka PSU'ya emanet etmeyin. Sinerji'den cok daha guzel gozuken, daha kaliteli urunler ile alabilirsiniz ayni sistemi. Bu sistemi ekran karti olmadan da calisir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
Y
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam cevap için.

Söylediğiniz şekilde bakacağım. Herhangi bir anakart apu uyumsuzluğu yaşamam yaşamam dimi ?

Birde ekstra bir fan işlemci soğutucusu falan almama gerek var mı bu haliyle çalışır mı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @CCaaNN
A
5 yıl
Yarbay

Anakart ı gigabayt b450 s2h alın.
O psu dan uzak durun.
Kasayı daha havadar birşey bakın.
550 liraya kingston a2000 m2 ssd var onu alın madem o kadar bütçe ayırdınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Yüzbaşı

kasanın önü mesh olsun yani cam plastik falan olmasın önünde farklı bir kasa tercih edin ben cam almıştım kasa zor hava aldığı için sökmek zorunda kaldım. Anakart tarafında ise gigabyte b450m s2h tercih edebilirsiniz.İncehesapta bu cuma indirime girme ihtimali var bakabilirsiniz.(psu biraz daha kaliteli tercih etmenizi tavsiye ederim)



C
5 yıl
Yarbay

Islemci sogutucu stok olarak geliyor. Oyle cokta kaliteli degil ama isinizi görür, ekstra almaniz gerekmez. Gigabyte b450m s2h uygundur, bu modeli alin anakart olarak. Sorun yazamazsiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ylönen
Y
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu site güvenilir mi hocam ilk kez duyuyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @CCaaNN
C
5 yıl
Yarbay

Sinerji guvenilir bir site, uzun suredir aktif. Benzer sekilde inventus.com.tr den de bakabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @ylönen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.