Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1601
Cevap
495019
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (74. sayfa)
6
12 yıl (37 mesaj)
Onbaşı

Arkadaşlar sülüsü alan var mı?




Eğitim BirliğiTOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA

Kuvvet:KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Statü:YEDEK SUBAY

Sınıf:TOPÇU

Sevk Başlangıç: 05/05/2014

Branşı:69
Paylaş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl (738 mesaj)
Yüzbaşı

bn aldım 7 sinde teslim olacakmısım



6
12 yıl (37 mesaj)
Onbaşı

Memleket nere tertip?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl (738 mesaj)
Yüzbaşı

elazığ tertip



H
12 yıl (84 mesaj)
Er

SA arkadaşlar

Bende yedek subay adayı olarak acemiliğimi Polatlı'da yapacağım. 5-9 Mayıs sevk tarihleri olanlar mümkün olduğunca işini son güne bırakmasın. 7'si yada 8'i gibi teslim olmaya bakın. Ben İstanbul'dan 7'si gibi çıkıp 8'inde teslim olacağım. Böylelikle kısmen daha rahat işinizi görür eşyalarınızı daha rahat alabilirsiniz.

2.5 ay acemilik yapacağız. Diğer forumlarda da okuduğum üzere yanınıza bolca bozuk para alın. İlk günler hepimiz için zor geçecek ki zaten yeni bir yere geliyoruz ve uyum sorunu yaşayacağız olağanı da budur zaten sorun etmeyin. Üniversite de 1 yıl yurtta kaldım, benim gibi yurtta kalanlar varsa onlar içinde askerliğin zor geçeceğini düşünmüyorum.

1. ayın sonunda yemin töreni olacak. Ondan sonra dersler ve sporlar başlayacak. Kuvvetler (jandarma-kara kuvvetleri vb) ve meslekler içinde sınav sonucunda %10 a girenler istediği yeri seçecek. Fazla çalışmayın benim Ankara'da kalmam lazım :)

Şimdiden herkese selamlar.
< Resime gitmek için tıklayın >



S
12 yıl (3900 mesaj)
Yarbay

Beyler benim askerliğimde buraya çıktı haziranda teslim olucam.
Polatlıya ulaşım nasıl istanbul otogardan direk giden otobüs var mı yoksa iki vesait mi oluyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl (104 mesaj)
Çavuş

EĞT. MERKEZİ : TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI/ANKARA POLATLI
KUVVETİ : K.K.K.LIGI MUV. ÖZELLİĞİ : (TOP-634)(KOMD.)ADESTİM.ÇVŞ.
SINIFI : TOPÇU
HİZMET ŞEKLİ : ER beyler bi yardımcı olun durum budur orada daha önce yapmış olanlar buraları bi yeşinlendirirse çok güzel olur aklımda çok soru var bi de sevk belgesinde meslek kısmında benim okuldan lisede mezun olduğum bölüm yazıyor yani şöyle MESLEĞİ : MİMARİ YAPI TEKNİK RESSAMLIĞI şimdi bunlar ne demek oluyor bi yardımcı olun buraya giden de çok az internette bile çok paylaşım yok burası hakkında ....



R
12 yıl (64 mesaj)
Çavuş

Bende Buraya Düştüm.

19 Eylül de Teslim Olucam Da Sadece Buraya Yedek Subay Mı Gidiyor.

Bi Tek Er Olarak Ben Mi Gidiyorum.

Uzun Dönem Er Olarak Gidiyorum. :D



A
12 yıl (40 mesaj)
Onbaşı

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / POLATLI ANKARA

ben de burdayım. 31 temmuz a kadar sevk işlemlerimi yapmam lazım, en gec ne zaman teslim olmam gerekir?
meslek fransızca öğretmenliği


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl (10920 mesaj)
Yarbay

Ben askerliğimi burada yaptım. Çok temiz güzel bir yer. Ama çok rütbeli var onu baştan diyeyim :) Yemekleri muazzam. Abartmıyorum ananızın yemeklerinden de güzel diyebilirim. Bür gün et, bir gün tavuk, bir gün hindi eti olarak sürekli et vardır.

Ben uzun dönem Topçu Çavuş Adayı gittim. Çavuş adayı olduğumuz için 30 kişilik koğuşlarda kaldık :) Ama düz er statüsünde gidecek arakdaşların işi zor. 200 kişilik koğuşlarda kalıcaklar.

Eğitim alanı yatakhanelere epey uzak. Her sabah ve akşam iştimaları eğitim alanında yapıldığı için bol bol yürüyorsunuz. Boş vakitlerinizde yerdeki yaprakları topluyorsunz. Kısacası güzeldi. Polatlı Topçu Okuluna gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum. Allah'a emanet olsunlar.

Not: Kimseye bulaşmayın, acemilikte özellikle. Elin cahil onbaşısı bile sizden çay istediği zaman canınızı sıkmayın. Çavuş olmaya bakın ki onların akıllarını alabilesiniz.

Kalın sağlıcakla . . .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl (15 mesaj)
Er

KISA DÖNEM 11 Ağustosta Top ve Füze Okulu Polatlı da Acemilik...

Esas birlik: TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A.GÖS. VE EĞT.DES.TB. 122 MM.LİK ÇNRA BT. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Buralarda kısa dönem yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
11 yıl (474 mesaj)
Teğmen

polatlıya yedek subay olarak gidecek olan 5438189773 arayabilir. yardımcı olurum. ihsany@hotmail.com.tr den de ulaşabilir



E
11 yıl (3 mesaj)
Er

Selam aleyküm.Arkadaslar 04/02/2015 günü acemi birligimi Ankara Polatlı Topçu Füze okuluna düştüm.Forumlardan bilgileri okudugumda yedek subay ve subakların msjları bulunmakta.Ben askerligimi uzun donem er olarak yapacgm kısa dönem degilim Ankara Polatlı ile bilgi verirmisiniz Er askerler için. Ve diger bi sorum Ankara Polatlı Topçu Füze Okulunun egitim ve Disipilini oldugunu okudum. Ben Allerjik Astım hastasıyım bnm spor yapacak olmam saglık yönünden zor durumda bırakacak :( Düzenli olarak ilaç alan ilac kullanmak ve üzerimde taşımak zorundayım Bilgi verirseniz tesekkür ederim. Simdiden Tesekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
11 yıl (4 mesaj)
Er

Bilgilerimiz aynı bransa kadar ☺☺☺☺



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
11 yıl (348 mesaj)
Yüzbaşı

şu branşların da ne olduğunu bilebilseydik keşke


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl (4 mesaj)
Er

Branşın bir önemi yok ya. Ocak sonunda gidiyorsanız meslekçisiniz yani 30 günlük acemi süreniz şubat 10 14 arası gidiyorsanız takım komutanı yani 75 günlük eğitim. Ben de perşembe akşamı biniyorum cuma teslim olucam allahın izniyle. 2-3 günden beri internetten araştırıyorum telefon görüşmeleri yapıyorum daha önce gidenlerle ilgili sorusu olan varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalısırım. 0535 258 77 69 cepten ararsanız daha hızlı ve sağlıklı şekilde görüşebiliriz tanışıp fikir alışverişinde bulunuruz sonra da Polatlıda birbirimizi buluruz :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl (957 mesaj)
Yüzbaşı

Dostum sen bi özet bilgi geçer misin :) durumum imzamda yazıyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxim -- 27 Ocak 2015; 2:41:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SonerAba
L
11 yıl (348 mesaj)
Yüzbaşı

polatlıda donanımhaberciler yine az olmayacak gibi görünüyor


bu arada 13 şubat teslim tarihi olanlar var mı ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethalking -- 1 Şubat 2015; 14:02:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl (2420 mesaj)
Binbaşı

Topçu ve Füze Okulu Yedek Subayların Kolejidir arkadaşlar. Polatlı ve Okulunuz da çok güzeldir. Askerliğiniz bittiğinizde okulunuzu, komutanlarınızı ve polatlıyı özleyeceğinizden eminim. Çok şanslısınız gençler..



F
11 yıl (815 mesaj)
Yüzbaşı

1981/3 tertip askerlik yaptigim yerdir. Ayhan dermanli adinda bir Albay in habercisiydim. Albay hariç guzel anilarim olmuştur :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.