Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
14
Cevap
1144
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ton kontrollü Preamfi Devresi lazım
U
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar preamfi devrelerinden pek anlamıyorum amatörce tasavvuf müziğiyle uğraşıyorum benim istediğim mikrofon takıp sesimin yankılı bir şekilde çıkmasını istiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta_bey -- 28 Nisan 2015; 20:58:49 >

I
10 yıl
Yarbay

compressor için SA571 datasheetten uygulanışını bulabilirsin. Reverb biraz sıkıntılı bir efekttir. Analog olan modellerde reverb tankı denilen mekanizmayı bulmak biraz zordur. Dijital reverbte de önemli parça reverb entegresidir. Özel olarak üretilen bir entegredir. İbanez marshall gibi markalar kullanır. Temini zordur. Maliyeti de yüksektir diye düşünüyorum.

SA571 datasheet;
datasheet 1

Örnek devrelerle datasheet;
link


Reverb örnek;
dijital örnekler

Analog örnekler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.