Hakkınızda en iyisi olur umarım hocam. Ben olsam geçerdim, hele son maaş haberleri+ insanların doktorlara karşı olan zaten çok kazanıonuz a0cıklar daha ne istiyorsunuz tavırları insanı meslekten nefret ettiriyor.
Hocam aile baskısı işler ciddiye binince ister istemez artıyor. Cesaretim de geçen seneden beri çok kırıldı. Umarım kendim için doğru kararı verebilirim.
Şöyle hocam: Girdiğiniz sene( ben 2020 de girmiştim) geçmek istediğiniz bölümün taban puanına bakıyorsunuz eğer sizinki daha iyiyse girerseniz. Yalnız kontenjan sınırı var benim bildiğim okullar bölüm kontenjanın %30 una kadar alabiliyorlar. Mesela itü yapay zeka max 12 kişi alabilir. eğer benle birlikte 13 kişi başvursaydık ve ben puan olarak sonuncu olsaydım 1.yedek olurdum. Bu arada puanım yakın belki girerim diye boşuna tercih yapmayın direkt almıyorlar
edit: sıralamam 4031di
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_Kcgl -- 28 Ağustos 2021; 23:40:48 >
güncelleme Demek ki bazı şeyleri cesaret edip yapabilmeli insan. İlk yüz yüze olan senede büte kaldım:d sınıfta kalırsam bırakıcam bölümü. Tercih zamanı geçti ama istediğiniz bölümü yazın sonra bi şekilde bulursunuz yolunuzu zaten.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle