Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
778
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Tıp Sıralamalarının Gerilemesi Hk. (2. sayfa)
B
geçen yıl
Teğmen

Hocam maaş konusunda sizin paylaşımlarınız sonucu bilgi sahibi oluyorum o yüzden pek itirazım yok dediklerinize ama hazır konu gelmişken şunu sorayım mesela pandemi zamanında bir doktorun aldığı maaşı asgari ücrete göre hesaplarsak (pandemi döneminde asgari ücretin a katı, ocak 2023 zammı sonrası b katı şeklinde) tahmini ne kadarlık bir artış oldu kısaca bilgilendirirseniz sevinirim.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: GökYeleliBozkurt66



Bu mesajda bahsedilenler: @Ankaratıplı
B
geçen yıl
Teğmen

Hocam o kadar yorum yapacak düzeyde değilim ancak hem hükümete yakın gazeteler hem de muhalif gazetelerin yaptığı haberlerde yaklaşık 7000 bine yakın hekimin yurt dışından geri döndüğü yazılıyor. Birde son zamanlarda sosyal medyaya düşen çeşitli haberlerde (Hollanda'ya giden yazılımcı vb.) yurt dışının maddi olarak o kadar da mükemmel olmadığı söyleniyor. Ancak Batıdaki bir hekimin ülkemizdeki bir hekime kıyasla çok daha rahat şartlarda çalıştığı da inkar edilemez bir gerçek.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: GökYeleliBozkurt66



Bu mesajda bahsedilenler: @IIRunneRII
G
geçen yıl
Teğmen

bu sene öne çeker devlet tıplar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

25k olur diye düşünüyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @izmirtıplıgenç
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.