Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1007
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Thermaltake Element V Fan Sesi
C
15 yıl (449 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Element V Black Edition kasamın arkasında bulunan fan, bilgisayar ilk açılışında 2-3 dakika kadar inanılmaz derecede gürültü yapıyor. Acaba bağlantı yerinde oluşan titreşimden midir diye kontrol amaçlı söküp elimde iken bilgisayarı açtım fakat yine aynı ses :S Tozlu da değil içi. Kasayı alalı 3 ay falan olmuştur. Sadece fanı garantiden değiştirmeli miyim? yoksa salla gitsin yenisini al mı dersiniz? Yoksa olay başka bir şey mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



L
15 yıl (43159 mesaj)
Yarbay

3 pinli ise 7v direnç takarak devirini düşürebilirsin;

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=900100112

4 pin power molexli ise yine 4 pin to 3 pin dönüştürücü ile kontolcü ya da devir düşürücüye bağlayabilirsin.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=900100114
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=900100151


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.