Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
208
Tıklama
0
Öne Çıkarma
0
0
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

0





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0QF65S4F1 -- 19 Mayıs 2022; 8:51:53 >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
J
8 yıl
Yarbay

Uc oyunda birbiriyle baglantili o yüzden birinci oyundan baslamani tavsiye ederim şu an steamde 3 oyunda indirimde toplam 85 liraya 3 oyunuda alabilirsin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Yarbay

Hikayeyi %100 anlamak istiyorsan ilk oyundan başlamanı öneririm ancak gameplay vb. problemler var 1. ve 2. oyunda.Eğer onlar senin için çok problem olmayacaksa oynayabilirsin.Ben o problemler yüzünden oynamayıp hikayeyi çeşitli yerlerden okuyup , videolar vb. izledim ve W3'ü öyle oynadım pek sıkıntı yaşamadım ama yinede sen bilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Yüzbaşı

Witcher 3 henüz oynamadım fakat oyun esnasında önceki oyunları oynamamış olanlar için geriye dönüş sahneleri var diye biliyorum. Ben de direk 3. oyundan başlayıp ardından 1 ve 2yi bitirmeyi düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yarbay

Adı üstünde serisi var bu hikayenin. Harry Potter izlemek için birinci filmden mi başlarsın yoksa son filmin part 2'yi mi izlersin?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 26 Ağustos 2016; 22:30:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yarbay

Hikaye odaklı bir oyun ve devasa bir dünyası var. Hikaye kitaplarından esinlenerek yazılmış bir senaryo, aslında o kitapların devamı niteliğinde ve hikayeler bir şekilde oralara bağlanıyor. Seversen kaptırırsın kendini, her ayrıntıyı öğrenmek istersin. haliyle tüm oyunları oynarsın ve imkanın varsa kitapları da okursun. Her taşın altında ayrı bir hikaye var. Yani özetle hikaye hikaye hikaye...

Resmi ve gayri resmi olarak ilk 2 oyunu anlatan videolar var ki bazıları türkçe altyazılı, hatta dublajlı. En azından The Witcher'ın video oyun olarak yorumlanışını öğrenme imkanın var, tabi kitapları esas alan anlatımlarda söz konusu, lakin İngilizce. Olay senin bu dünyayı ne kadar seveceğine bağlı, ne kadar istersen o kadar öğrenirsin. Seçim senin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Yarbay

Witcher 1 ve 2 oynamadan 3' başladım ve beni benden aldı bu oyun. 1 ve 2 için internetten geniş kaynaklardan hikayeyi okudum. Tabi ki tamamını bir anda okumadım belli süre içerisinde okuyarak tamamladım.



V
8 yıl
Çavuş

bendee witcher 1 ve 2 var dedimki 1i bitirim 2yi bitirim 3ü satın alırım ama gel görkü 1. oyunun oynayış tarzı bana rezalet geldi yani grafikler falan iyi güzel hoş ama oynanış rezalet sizcede öyle değilmi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yarbay

Çıktığı yılda rakiplerine fark yaratıyordu göze hoş gelen dövüş animasyonlarıyla, devri geçince rezalet gelebilir ama her oyunu kendi dönemine göre değerlendirmek gerekir. Bu bağlamda değerlendirecek olursak birçok oyunseverin efsanesi Mario'da rezaletin daniskası bugünün şartlarında.




Bu mesajda bahsedilenler: @Vuqqi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.