Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
642
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The hobbit extended edition alan var mı?
R
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bildiğiniz gibi Hobbit: Beklenmedik yolculuğun Uzatılmış Versiyonu çıktı. Tiglon'la konuştm yetkili bu sürümün Türkiye'de satışa çıkmayacağını söyledi.
O yüzden bende yurtdışı kaynaklara yöneldim ve Yesasia.com'da 67$'a Türkçe dublaj'lı versiyonu buldum. BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Ancak cesaret edipte bi türlü alamıyorum çünkü, korkuyorum hani acaba sitede ki bilgiler doğrumu yanlış mı, Türkçe dil seçeneği cidden var mı ? Filmin kapağı İngilizce mi, japonca mı (arşiv yaptığım için Japonca olmasını istemiyorum) bide gümrükte sorun olur mu falan diye acayip merak ediyorum.

Neyse kısacası sitede bu filmi alan var mı acaba ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioxis -- 30 Kasım 2013; 15:24:07 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.