Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
555
Cevap
32463
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (26. sayfa)
B
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Fark okadar yok bencede hatta ray tracing kapalıyken daha güzel oluyor oyun yansımalar falan daha net.
Ray tracing de sözde gerçekçi oluyor diye gölgeler yansımalar belli belirsiz bulanık bir hale geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=q4QnT-jSwEk&feature=youtu.be
Bende öyle düşünüyorum amd fsr açıp rtx aktif edip baktım görüntü çamur gibi oldu kapatip denedim daha hoş geldi gözüme paylaştığım ayarları düşüğe çekince oyun oynanacak hale geldi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
3 yıl
Yüzbaşı

•Oyunu az önce normal zorluk seviyesinde Türkçe yama ile bitirdim, genel olarak beğenmekle beraber yakın dövüş olmasından ziyade korku oyunundan çok aksiyon oyunu gibi hissettirdi ki bu açıkçası benim daha çok hoşuma gitti. Oyunda korktuğum an neredeyse hiç olmadı, Mermi sıkıntısı pek çekmedim. Yakın dövüş birden fazla düşman olduğunda sıkıntılıydı sen bir düşmana odaklanmış kaçınma hareketi yaparken bir başka düşman sana saldırabiliyordu veya sen düşmana saldırırken yine başka bir düşman sana saldırıp senin saldırını kesebiliyordu. Nesneleri ve düşmanları kaldırabildiğimiz özellik güzel olmakla beraber (özellikle geliştirdiğimizde) çok ham hissettirdi gücü ne zaman bitecek ne zaman doldu pek anlayamadım. Boss savaşı olarak Final Boss'u saymaz isek aynı düşman çeşidi(2 başlı olan) ile 3-4 kez Boss savaşı gibi bir savaşımız oluyor. Zaten çok fazla bir Boss savaşı yok 3-4 farklı düşman çeşidi olsaydı daha iyi olurdu. Özellikle oyunun ilk başlarında gördüğümüz robotları oyunun ilerleyen kısımlarında görememek beni üzdü güzel kullansaydılar oyuna farklı bir tat katardı.
•Mekan tasarımı olarak akılda kalıcı bir şey yoktu, sanki sürekli koridorda gibiydik. Mekanlar Dead Space'deki gibi farklı hissettirmedi. Üstelik hangi tarafa gideceğimiz belli olmadığı için çoğu zaman yan yoldur diyerek girdiğim yol ana yol çıktı ve ortamı keşfetmemi, ses kaydı, ekipman vs toplamamı engellemiş oldu. Keşke Dead Space'deki gibi bir sistem koysaydılar.
•Gelelim performansa Rx6700Xt ile 2K yüksek ayarlarda 55-60 FPS civarında oynadım, oyunda FSR otomatik olarak kalite modunda açıktı, kapattığımda kalite olarak gözle görülür bir fark hissetmediğim için açık tutmayı tercih ettim zira FSR kapalıyken 45-50FPS civarına düşüyordum. Ancak bu FPS değerlerine rağmen oyun hiçbir zaman akıcı hissettirmedi, gözle görülür FPS düşüşleri(özellikle sis olan mekanlarda) rahatsız etti performans olarak hala alacağı çok yol var. Performans sorununun oyunun konuşulmasının önüne geçtiğini düşünüyorum.
•Hikayesi biraz klişe olmakla beraber bence ortalama bir hikaye deneyimi sundu. Oyunu 90TL'ye aldığım için beni pişman etmedi, gelecek olan DLC'leri ve devam oyunu bekliyor olacağım.



R
3 yıl
Yarbay

hocam envanter öğesi verecek mi bilginiz var mı ?
steamde satışa koyacak ya da envanterde duracak bir item vermiyor mu bu oyun ?



R
3 yıl
Yarbay

fsr yi kapatıp native 2k oynamak çok daha iyi yapıyor. rtxde kapalı olacak geri kalan herşey yüksekte.çok daha iyi oluyor oyun.boşuan fsr açık oynamışız ,ama son güncellemeden sonra düzelmiş.




Bu mesajda bahsedilenler: @Bıyıklı Bey
T
3 yıl
Binbaşı

Youtube'da videosu var. Lightning'i low'u ile normali arasında çok az bir fark var. Bazı nesnelerin kenraına ışık gelmiyor sadece ve karlı yerlerde ampülün altındaki partikellere ışık vurmuyor. Yokluğunu farketmiyorsun bile.




Bu mesajda bahsedilenler: @osmandemi2
E
3 yıl
Yüzbaşı

E
3 yıl
Yüzbaşı

5. bölüme geldim sindire sindire oynuyorum fena sardı. yarın devam inşallah.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
3 yıl
Yüzbaşı

Oyunda dlss var mı arkadaşlar? optimizasyon sorunu düzeldi mi?epci game de inidirim kuponu ile 374.25 tl ye geliyor değer mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yüzbaşı

Güzel oyun ama yanıp tutuşmuyorsanız o para verilmez hocam. Optimizasyon genel olarak toparlasa da iyi bir ekran kartına ihtiyaç var. Demlensin, fiyatı düşsün öyle alın.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ulaaaa
E
3 yıl
Yüzbaşı

E
3 yıl
Yüzbaşı

DLSS yok FSR var açmadım ama öyle oynayanlar FSR'nin hiçbir katkısı olmadığını söylüyor.

Optimizasyon sorunları giderildi.



B
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ethan-Winters

5. bölüme geldim sindire sindire oynuyorum fena sardı. yarın devam inşallah.

< Resime gitmek için tıklayın >
Bende burayı dün oynadım gittikçe açılıyor oyun aşırı beğendim alıştıkça daha da güzelleşiyor optimizasyon yüzünden hakkı yendi gibi geliyor bana bakalım bitsin de yorumumu yaparim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Binbaşı

PS4 DE OYNARKEN RESMEN YORULUYORUM BİLADER..... 60FPS ŞART ....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yüzbaşı

Evet hocam ben de çok beğendim her saniyesinden keyif alıyorum ilk çıktığında optimizasyonu eleştirenlere lafım yok fakat genel olarak kötü diyenlere aldırış etmemek gerek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Bıyıklı Bey
B
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ethan-Winters

Evet hocam ben de çok beğendim her saniyesinden keyif alıyorum ilk çıktığında optimizasyonu eleştirenlere lafım yok fakat genel olarak kötü diyenlere aldırış etmemek gerek.
Başta Dodge mekaniği garip ve zor geldi fakat alıştıkça baya keyif aldım tok vuruş hissi olduğu için ağız burun girmek istiyorsun yalnız oyun beni hiç korkutmadı oysa ki baya ürkünç duruyordu oynayış videoların da



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

Oyunu en zorda oynayip , Mermileri %100 dikkatli kullandigi halde. .Bossa 2 mermiyle gelen varmi benim gibi :D



G
3 yıl
Binbaşı

60da kesmiyor artik



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DoDoking
M
3 yıl
Yarbay

denuvo kaldırılması iyi olacak işlemci yük binmesi azalır



Z
3 yıl
Yarbay

144 hz monitörde 60 üstü fpslere alışınca kesmiyor sahiden.




Bu mesajda bahsedilenler: @GOKHAN 07
S
3 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu oyunun yapım aşaması hala bitmemiş şu arkadaşları burdan toplayana kadar başlamıycam.
Zaten kaç saatlik deneyim birde hatalar eksiklerle oynamayım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >