Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
190
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Bureau: XCOM'un YOLO Sistemini Tanıyalım!
L
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     The Bureau: XCOM Declassified için yeni yayınlanan video, yapımı bekleyenlere oyunun en önemli özelliklerinden biri olan kalıcı ölüm özelliğini gösteriyor.
 
    "YOLO" (You only live once) denilen sistem yani takım elemanlarınız öldüğünde hayata geri döndüremeyeceğimiz oldukça komik bu videoyla tanıtılmış. Elemanlarınız, kötü bir lider ile tahtalı köye hiç ummadıkları biçimde gidebilir, bu da uzun zamandır omuz omuza savaştığınız birini kaybettiğinizde ciddi bir acı verebiliyor. XCom: Enemy Unknown'u oynayanlar ne demek istediğimi iyi bileceklerdir.


DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
12 yıl
Yüzbaşı

İçim acıdı yazık. Umarım bu kötü kararların sadece silah arkadaşlarımızı kaybetmekten daha ağır yaptırımları olur. Misal çok kayıp verdikçe yeni gelenler bizi dinlemesin ve bizim ölümümüze sebep olsun.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
12 yıl
Yarbay

YOLOOO !!! :D



G
12 yıl
Binbaşı

Enemy unkownda az şehit vermemiştik şimdi sıra buna geldi



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.