Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
111
Cevap
3645
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TFF: 4 - Türk futbolu: 0
H
12 yıl (7846 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi


TFF: 4 - Türk futbolu: 0


Galatasaray'ın Cumartesi akşamı Kasımpaşa'yla oynadığı maç, Cüneyt Çakır'ın, sonucu "doğrudan" belirlediği bir karşılaşma olarak kayıtlara geçmiştir.

Karşılaşmanın 7. dakikasında yaşanan ve önde gelen hakem yorumcularının tartışmasız faul olarak değerlendirdiği ve milyonlarca futbolseverin de ekranları başında tanık olduğu pozisyonu, Türkiye 'de görmeyen tek kişi Cüneyt Çakır olmuştur.

Faulu yapan Kasımpaşalı oyuncunun maç sonunda, samimi itirafında sergilediği dürüst tavrı, maçtaki yönetimiyle asıl hakemden beklemek hakkımızdı.

Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendisine verdiği "talimat"ları, daha önceki örneklerinde olduğu gibi "eksiksiz" yerine getiren "kerameti kendinden menkul" bir hakemden, böyle bir tavrı beklemek zaten düşünülemezdi.

Galatasaray'ımızın Kasımpaşa'yla oynadığı maç, bizim açımızdan yedinci dakikasında bitmiştir. Bu dakikadan sonra yapılacak her türlü "teknik-taktik" tartışması abesle iştigaldir.

Çarşamba günü, deplasmanda oynadıkları çok zorlu bir yarı-final maçından, müthiş bir geri dönüşle, 5-2'lik zaferle dönen futbolcularımızı, ne bizim, ne de başkalarının eleştirmeye hakkı yoktur.

Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını, başka gün kalmamış gibi bu maçın üç gün sonrasında oynatan ve Cüneyt Çakır gibi bir "emir kulu"nu, bu maça atayan TFF, bizim açımızdan dün yaşananların baş sorumlusudur.

Cüneyt Çakır, bugüne kadar sergilediği hakemlik performansıyla Dünya Kupası'nda, Türk futbolunu ve Türk hakemliğini değil ancak bağlı olduğu Federasyon'un düzeyini temsil edebilir.

Türk futbolunun ve Türk hakemlerinin onurlu başarı çizgisi, dünkü "hakem"in ve bu "federasyon"un fersah fersah ilerisindedir.

Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Galatasaray Spor Kulübü

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
12 yıl (7574 mesaj)
Yüzbaşı

yav he he

(rekor eksi istiyorum beyler)


Bu mesaja 4 cevap geldi.
H
12 yıl (20347 mesaj)
Yarbay

Aaa neden oyle diyosunuz ya hakem bu hata yapar onlar da insan!


Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
12 yıl (8015 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

yav he he

(rekor eksi istiyorum beyler)

Adam haklı beyler,artıları görelim.



Y
12 yıl (16149 mesaj)
Binbaşı

Jones ile arasındaki 7 farkı bulamayanda siz oldunuz. O gün işinize geldiğiniz için sessiz kaldınız. Tepki göstermiş olsaydınız belki bunlar yaşanmayacaktı.



E
12 yıl (14109 mesaj)
Yüzbaşı

Mancini'nin saçma sapan dizilişleri, futbola ihanet kadroları Türk futbolu mu oluyor? Her duruma kamu oyu duyurusu yapar isen kamu açıklmarının bir değeri kalmaz.. Kendi değerini de küçültürsün..


Bu mesaja 4 cevap geldi.
J
12 yıl (16041 mesaj)
Yarbay

Ali Aydın vol2



S
12 yıl (204 mesaj)
Er

Bize yapılır son 10 saniye kala faul verilmez elle gol yeriz.Mağdur edebiyatı yapmayın cart curt.
Alın görün mağdur edebiyatını



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (110 mesaj)
Er

Net fauldu pozisyon bizi 85 dakika 10 kisi ve yenik baslatti. Ayrica bundan onemlisi Bursa gibi bir deplasman maci oynuyorsun ZTK bundan 3 gun sonraya lig maci veriyorsun. Bu nasil bir adalettir...

Yonetimi ise kiniuorum simdimi akliniza geldi macin neden bu kadar erken oynatildigi. Daha oncesinden caba sarfedilebilirdi. Gerci tupcunun niyeti belli bisey elde edemezdik...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
12 yıl (23964 mesaj)
Yarbay

cüneyt çakır artık emir kulu değilse bile bundan sonra her maç bizi katledecektir



G
12 yıl (17052 mesaj)
Yarbay

Ceyhun'u demiroren'mi oynatti kardesim


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
12 yıl (12257 mesaj)
Yarbay




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
12 yıl (12250 mesaj)
Yarbay

Hakem hatası saçma sapan oyunumuzu örtmez.

AMAAA bu herife bir ders verilmesi şarttı. ARtık bu tetikçiiyi bizim maçlara vermesinler.

Arenayı görünce adama birşeyler oluyor, kaç tane maçımızı hiç etti Arenada , çok rahat şekilde kırmızı kartları çıkarıyor.Aynı cesareti başka yerde göremiyoruz.



W
12 yıl (8568 mesaj)
Binbaşı

Mükemmel bir duyuru



C
12 yıl (8015 mesaj)
Binbaşı

Şu bahanelerin arkasına saklanmaktan utanmıyorlar,yazık.Ne hale geldik şu kadar zamanda.Zamanında diğer takımları eleştirdiğimiz hatta dalga geçtiğimiz davranış ve tutumları şimdi biz yapıyoruz.Eğri oturup doğru konuşmak lazım kimse kusura bakmasın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (110 mesaj)
Er

Bu aciklamanin bir diger anlamida bu sene ne olursa olsun Mancini kalacak...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
12 yıl (11731 mesaj)
Yarbay

şaka gibi bir duyuru. dün maçı canlı izleyenlerin kaçı sonucu hakeme bağladı?
rezil futbol, rezil oyuncular, rezil taktik, rezil diziliş, rezil defans anlayışı sonucu rezil bir maç, rüya gibi bir maç
bu sonucu hiçbir şekilde hakeme yükleyemezsin, geçin bu ayakları.



İ
12 yıl (4402 mesaj)
Binbaşı

Oha oha Mancini'de suç bulacaklarına hala hakeme suç atıyolar Ceyhun'u Demirören Umut'u da Cüneyt oynattı zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
12 yıl (20904 mesaj)
Yarbay

Takımında Umut oynuyor Sabri oynuyor Hakan Balta oynuyor ki 10 kişi kalmak bi dezavantaj olsa da bu denli madara olmuşsun hala daha yok Türk futbolu kabetti hede hodo. 13 puan fark yemişsin kardeşim ne futbolu?
Böyle saçma bahanelerle gelmesin kimse bi zahmet. Takim top oynamıyor hala daha oyuncularımıza kizamayiz diyor. Kızmayın zaten işimize gelir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
B
12 yıl (7333 mesaj)
Binbaşı

Cüneyt Çakır emir kulu daha önce sizin emrinizdeydi bugün başkasının emrine girdi.
Süper final maçında diaya verdiği faulü ne çabuk unuttunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.