Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1228
Tıklama
0
Öne Çıkarma
teyp çerçevesi
E
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar daha önceden fiat palio 2004 model aracıma teyp taktırmıştım fakat teyp çerçevesi olmadan teyp takılamıyormuş.ben de fiat servisine gidip 60 ytl ye bir teyp çerçevesi aldım.fakat 5 ay önce arabamı değiştirip 2006 model bir palio aldım eski teybimi bu araçta kullanmak istiyorum fakat bir plastik parçasına 60 lira vermek içime oturuyor doğrusu.1. sorum şu olacak.Bu çerçevelerin yan sanayisini bulabileceğim bir yer var mı?veya elinizde kullanmadığınız benim aradığım çerçeve varmıdır?ben de elimdeki çerçeveyi ihtiyacı olan bir arkadaşa çok uygun bi fiyata vermeyi düşünüyorum.



C
16 yıl
Yarbay

Elektronik parça satanalarda,tamircilerde ve toptancılarında bu tür malzemeleri bulabilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

Bende benim araba için bakınıyordum, burayı buldum.http://www.sedelektronik.com/ bir bak istersen. Telefonla fiyat falan alabilirsin belki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_monster -- 6 Temmuz 2008; 12:58:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Binbaşı

sanırım senin istediğin cerceve alttaki gibi bunu heryerde bulman zor olur istanbul da değilsen heralde servisten başka biyerde bulamazsınn yinede elektronikcilere bakman gerek daha ucuza bulursun inş.
http://img502.imageshack.us/my.php?image=paliogogusac0.jpg


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yok arkadaşım o benim eski arabamın çerçevesi ben 2006 için arıyorum.ve ankara olursa sevinirim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.